web analytics

3 minuten, 13 outfits (just another H&M shoplog!)

Hi lieverds! Once again, ik kon me niet inhouden toen de H&M sale van start ging. Ik plaatste een grote bestelling met bloesjes, vestjes, boho items, lange rokken, jurken en nog veel meer. Eigenlijk té veel om stuk voor stuk in een video of blogpost te showen. Dus trok ik een namiddag uit voor een verkleedpartij, waarbij ik alle nieuwe stuks met elkaar combineerde én voor jullie op film zetten. Verwacht awkward geposeer (#nocameramodel over here), vele outfits (der-tien!) en allerlei zomerse items die je misschien nét nog kan scoren in de H&M webshop. Veel kijkplezier, en laat me alsjeblief weten van welke outfit je al dan niet fan bent! X

RELATED POSTS

14 Comments

 1. Beantwoorden

  chucky1012

  8 aug 2016

  Helaas staat de video er niet.

  • Beantwoorden

   Frauke & Arne

   8 aug 2016

   Je was net te vroeg :-) Hier is ‘ie! X

   • Beantwoorden

    Eveline

    8 aug 2016

    Bij mij lukt het nog steeds niet..

    • Beantwoorden

     Frauke & Arne

     8 aug 2016

     Misschien eens refreshen? Hij staat zeker openbaar – de views zijn omhoog gegaan!

 2. Beantwoorden

  Emilie

  8 aug 2016

  Heeft dat pulletje (outfit 3) pompons./flochkes? Lijkt me leuk! Dat 9e jurkje met al die kleuren vind ik het minste, of zou het misschien met een riempje combineren… Die zwarte jumpsuit en dat zwarte jurkje met van die witte ruiten vind ik je super leuk staan! Ik vind je filmpje mooi bewerkt en totaal geen akward posing hoor ;)

  • Beantwoorden

   Frauke & Arne

   8 aug 2016

   Ja, van die flosjes, cute he! Ik draag het jurkje ook met een riempje inderdaad, dat geeft net wat meer body. Het is echt zo’n hate-or-love-it item! Bedankt voor je compliment! X

 3. Beantwoorden

  Charile

  8 aug 2016

  Wat een leuke items! Leuk in elkaar gezet zo, de video!

 4. Beantwoorden

  Anneleen

  8 aug 2016

  Ik vind jouw kledingstijl zo leuk! :) en leuke video heb je ineen gestoken! Komen die licht bruine sandaaltjes met witte zool ook van de H&M? Lijken me nog erg stevig ook, zitten ze lekker? :)

  • Beantwoorden

   Frauke & Arne

   8 aug 2016

   Neen, die zijn van Bent! Ik weet het merk alleen niet vanbuiten, sorry! X

 5. Beantwoorden

  Kiss & Make-up

  9 aug 2016

  De tweede outfit vond ik heel leuk. En die met dat tropisch shortje was ook heel tof. En dat zwarte jurkje met dat wit geometrisch patroon is super.

 6. Beantwoorden

  Eden

  9 aug 2016

  Die sandalen met die flosjes zijn heel leuk! Zijn die ook van de H&M? Ik heb hele fijne voeten en die zien er wel nauwaansluitend uit.

  • Beantwoorden

   Frauke & Arne

   9 aug 2016

   Ja! En ze zijn inderdaad smal!

 7. Beantwoorden

  Evelien DV

  10 aug 2016

  Heel leuke outfits! Vooral dat zwarte bloesje/pulletje met flosjes(0;45) is supermooi! Ik ben iets minder fan van de wijde jurk op 2:14, maar dat komt omdat ik zelf niet van oversized hou. Heel leuke zomerse kledij heb je gekozen.

 8. Beantwoorden

  petra

  10 aug 2016

  Leuk geshopt!! Die maxirok vind ik het leukste, maar alles is tof!

LEAVE A COMMENT