3

3 minuten, 13 outfits (just another H&M shoplog!)

Hi lieverds! Once again, ik kon me niet inhouden toen de H&M sale van start ging. Ik plaatste een grote bestelling met bloesjes, vestjes, boho items, lange rokken, jurken en nog veel meer. Eigenlijk té veel om stuk voor stuk in een video of blogpost te showen. Dus trok ik een namiddag uit voor een verkleedpartij, waarbij ik alle nieuwe stuks met elkaar combineerde én voor jullie op film zetten. Verwacht awkward geposeer (#nocameramodel over here), vele outfits (der-tien!) en allerlei zomerse items die je misschien nét nog kan scoren in de H&M webshop. Veel kijkplezier, en laat me alsjeblief weten van welke outfit je al dan niet fan bent! X

Categorieën

 1. Emilie zegt:

  Heeft dat pulletje (outfit 3) pompons./flochkes? Lijkt me leuk! Dat 9e jurkje met al die kleuren vind ik het minste, of zou het misschien met een riempje combineren… Die zwarte jumpsuit en dat zwarte jurkje met van die witte ruiten vind ik je super leuk staan! Ik vind je filmpje mooi bewerkt en totaal geen akward posing hoor ;)

 2. Anneleen zegt:

  Ik vind jouw kledingstijl zo leuk! :) en leuke video heb je ineen gestoken! Komen die licht bruine sandaaltjes met witte zool ook van de H&M? Lijken me nog erg stevig ook, zitten ze lekker? :)

 3. Eden zegt:

  Die sandalen met die flosjes zijn heel leuk! Zijn die ook van de H&M? Ik heb hele fijne voeten en die zien er wel nauwaansluitend uit.

 4. Evelien DV zegt:

  Heel leuke outfits! Vooral dat zwarte bloesje/pulletje met flosjes(0;45) is supermooi! Ik ben iets minder fan van de wijde jurk op 2:14, maar dat komt omdat ik zelf niet van oversized hou. Heel leuke zomerse kledij heb je gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *