web analytics

Adverteren?

Voor alle info en voorstellen omtrent adverteren op The Life Factory kan u mij bereiken via info[at]thelifefactory.be of via de contactpagina.

The Life Factory wordt maandelijks bereikt door meer dan 12 000 unieke bezoekers en krijgt meer dan 16 000 pageviews. Heeft u een leuke samenwerking in gedachten die past binnen de content van The Life Factory (lifestyle, DIY, interieur, food, beauty)? Aarzel dan zeker niet mij te contacteren om tot een mooi concept te komen!

Mogelijkheden

Mijn favoriete samenwerking is een advertorial. Ik schrijf een post in mijn eigen stijl, maak er mooie foto’s bij en zorg ervoor dat het resultaat inspirerend is en past binnen uw concept. Daarbij kunnen ook social media-posts worden geplaatst. Het voordeel voor ons beiden is dat zo’n content bij The Life Factory aansluit en daardoor het vaste lezerspubliek (extra) zal aanspreken. Ik werk altijd volgens de reclamecode.

Ook banners zijn mogelijk op The Life Factory. Voor gastartikelen of linkruil sta ik niet open. Wenst u nog iets anders of bent u benieuwd naar tarieven? Mail dan naar info[at]thelifefactory.be en ik weet zeker dat we tot een fijne deal komen :-).

Voorbeelden van gesponsorde posts vindt u hier.