web analytics

De Blog Planner Kit by The Life Factory

Blog Planner Kit by The Life Factory

Aanpassing 20/3/2016 | Pssss… binnenkort komt er een blog planner kit in boekvorm aan! We zijn al een poos aan het werken aan een gedrukte versie van onze blog planner en daarvan is de proefdruk inmiddels binnen. Het wordt een boek in een liggend a5 formaat waarin je ook weer alle essentiële informatie kwijt zal kunnen. Alleen hoef je niet meer af te drukken en kan je het boek gemakkelijk overal meenemen :-). Dus, mocht je twijfelen om deze Blog Planner Kit te kopen, houd dan in gedachten dat er een eventueel alternatief zit aan te komen! X Arne & Frauke

Blog Planner Kit by The Life Factory

Als je jezelf als blogger een beetje serieus neemt, weet je dat er veel meer bij het bloggen komt kijken dan ‘even wat postjes tikken en een fotootje schieten’. Er komt planwerk aan te pas, er moet een goede visie achter steken, je wil de updates op je blog en sociale media evenwichtig verdelen … Achter de schermen kan het bloggen soms ontzéttend chaotisch verlopen (hoe netjes je blog er ‘langs de voorkant’ ook uit mag zien) en daarom hebben wij de Blog Planner Kit by The Life Factory ontworpen. Deze kit bestaat uit héél veel printables die je zullen helpen om je blog op een gestructureerde, geïnspireerde en gemotiveerde wijze bij te houden. Benieuwd? Lees snel verder!

Blog Planner Kit by The Life Factory Blog Planner Kit by The Life Factory

De Blog Planner Kit by The Life Factory is een kit met daarin een complete blogplanner. Het is een vrolijke, schattige en inspirerende set van printables die je naar wens kan afdrukken en gebruiken. Je kan er dagelijks, wekelijks of maandelijks mee aan de slag. Doelen bijhouden, ups & downs controleren, zakelijke gegevens bijhouden, blog inspiratie neerpennen: het kan állemaal met onze Blog Planner Kit.

Blog Planner Kit by The Life Factory

Er bestaan online vele blogplanners en vaak hebben we op het punt gestaan om er eentje aan te schaffen. Het is gewoon heel moeilijk om je posts evenwichtig in te plannen, overzicht te houden op contactpersonen of bij je blogtopics te blijven. Met een blogplanner heb je gelijk een overzicht van al die dingen en kan je bijvoorbeeld gemakkelijk maand na maand je vooruitgang in de gaten houden. Zo handig! Alleen vonden we geen enkele blogplanner die écht aansloot bij al onze behoeften. En aangezien ik niet bang ben van een beetje Photoshoppen, knutselden we dan maar zelf een exemplaar in elkaar dat 100% past bij wat wij als bloggers nodig hebben: de Blog Planner Kit by The Life Factory!

Blog Planner Kit by The Life Factory Blog Planner Kit by The Life Factory

Onze Blog Planner Kit bestaat uit 9 grote delen:

* een ‘mijn blog’ gedeelte
* een jaarplanner
* een maandplanner
* een social media planner
* een weekplanner
* een zakelijk & financieel gedeelte
* een contactpersonengedeelte
* een notities & inspiratie gedeelte
* een leuke bonus

Blog Planner Kit by The Life Factory Blog Planner Kit by The Life Factory

Binnen die delen vind je talrijke printables, waaronder:

* een over-mijn-blog sheet
* belangrijke dagen in het jaar
* jaaroverzicht statistieken
* maandelijkse blogdoelen
* postplanner per maand
* Facebook updates planner
* wekelijkse planner
* wekelijks to do lijstje
* adverteren overzicht
* inkomsten & uitgaven sheet
* contactpersonen
* inloggegevens
* post ideetjes
… en nog véél meer.

Blog Planner Kit by The Life Factory

In totaal bevat de Blog Planner Kit meer dan 33 verschillende printables, met een vrolijke, consistente en schattige vormgeving. Er zijn tussenbladen per onderdeel en leuke extra’s zoals ‘De 10 blog geboden’. Hij beslaat, in z’n geheel afgedrukt, 234 pagina’s voor één jaar (en kan om het even wanneer en in welk jaar gebruikt worden). Uiteraard kan je ook enkel de delen afdrukken waar jij nood aan hebt: naast een kant-en-klaar ‘Complete Blog Planner Kit’ .PDF-document, zijn ook alle bestanden (netjes gesorteerd) apart terug te vinden en af te printen.

Blog Planner Kit by The Life Factory

De Blog Planner Kit by The Life Factory is nu te koop via onze Etsy-shop voor €8,99.

Benieuwd geworden? Zin om ook gestructureerd en professioneel met je blog om te gaan? Neem dan zeker een kijkje en probeer ‘m uit! We zijn ervan overtuigd dat we je niet zullen teleurstellen! :)

Blog Planner Kit by The Life Factory

We vonden het ontzettend leuk om dit project eindelijk met jullie te kunnen delen! Zelf zijn we heel erg enthousiast, maar natuurlijk zijn we nu ook superbenieuwd naar wat jullie van de Blog Planner Kit by The Life Factory vinden. Ga jij ‘m uitproberen? Let us know! xo

12 jul 2015

RELATED POSTS

40 Comments

 1. Beantwoorden

  Lauriëtte

  13 jul 2015

  Wat een gaaf project! Het is dat ik tegenwoordig vrijwel alles digitaal bijhoud en verder niet zo projectmatig met mijn blog bezig ben, anders had ik hem zeker aangeschaft! Als ik het zo zie krijg ik gelijk het idee dat het misschien ook leuk is om zoiets te verwerken in een schoolagenda!

  • Beantwoorden

   Frauke + Arne

   14 jul 2015

   Leuk idee! Wie weet, ooit :D. X

 2. Beantwoorden

  Dagmar

  13 jul 2015

  Wauw wat een te gek project en geweldig dat jullie dit hebben gedaan! Mag je echt heel trots op zijn, het ziet er super uit! X

 3. Beantwoorden

  Kim | Kimsbloglife

  13 jul 2015

  Superleuk gedaan! Ik heb zelf ook al een blogplanner gemaakt in A5 formaat voor in m’n Filofax agenda, super handig! Die van jullie ziet er ook wel heel erg leuk uit!

 4. Beantwoorden

  Nicole | Coco Gold

  13 jul 2015

  Wauw, wat een super origineel en creatief idee is dit weer van jullie! Het ziet er echt onwijs leuk uit, wat een toffe lay-out hebben jullie gemaakt! Zo’n blog planner moet vast heel handig zijn voor mensen die wat meer structuur nodig hebben. Zelf heb ik dat niet zo nodig, vooral omdat ik toch altijd afwijk van blogposts die ik al had ingepland, haha! Ik vind het wel echt super leuk dat jullie dit hebben ontwikkeld, ik denk dat er heel veel mensen wat aan hebben!

  Liefs, Nicole

 5. Beantwoorden

  Sophie

  13 jul 2015

  Oh, dit ziet er heel erg leuk uit! Ik ben met vlagen heel gestructureerd, op het moment echt totaal niet haha! Dus dan vergeet ik planners zoals deze.. Maar wel heel erg leuk om even te onthouden! :-)

 6. Beantwoorden

  dresses and daisies

  13 jul 2015

  Je gaat goed in op wat we vandaag willen. Weekly planners zijn hot, dan maak ik er toch zelf eentje – Frauke. Goed bezig!

 7. Beantwoorden

  angelique

  13 jul 2015

  Dit is echt een super gaaf idee! Ik ga hem denk ik aanschaffen.

 8. Beantwoorden

  olga // teamconfetti

  13 jul 2015

  Wat een ontzettend leuk idee om te maken, en ook zo slim! Ik heb inmiddels al een plan-systeem ontwikkeld die voor mij werkt, maar als je net begint met bloggen is dit echt waanzinnig lijkt me. :D

 9. Beantwoorden

  anna

  13 jul 2015

  Ohhh wauw, wat een ontzettend tof idee! Hij ziet er heel mooi en uitgebreid uit. Misschien ga ik hem aanschaffen voor het nieuwe schooljaar, dan wil ik ook weer een vast blogschema hebben.

 10. Beantwoorden

  Anneleen

  13 jul 2015

  Wauw ziet er zo mooi, vrolijk en overzichtelijk uit! :) Heel knap gedaan!

 11. Beantwoorden

  Eline

  13 jul 2015

  Wat een ontzettend gaaf project!! Het ziet er echt heel tof en kleurrijk uit ^^

 12. Beantwoorden

  Danielle Lakeman

  13 jul 2015

  Wat een fantastisch design, good job!

 13. Beantwoorden

  Marjolein

  13 jul 2015

  Wat een ideale planner en hij ziet er ook super leuk uit x

 14. Beantwoorden

  Bianca

  13 jul 2015

  wat een super leuke planner! De lay-out en het design spreken me al heel erg aan. Ik ben zelf echt nog in de beginfase van mijn blog maar alle tips en trucs zijn fijn. Zo ook deze planner.
  Ik ga gelijk even naar jullie shop.

 15. Beantwoorden

  Britt • annebrittures

  13 jul 2015

  Wauw dit ziet er super chique uit! Ik kan wel wat overzicht gebruiken, maar ik houd liever alles digitaal bij. Knap gedaan! Het zou ook in een boekjes vorm moeten komen te liggen in de winkel! (:

 16. Beantwoorden

  chucky1012

  13 jul 2015

  Erg handig en zo kleurrijk!
  Planners zijn in trek.

 17. Beantwoorden

  Fleur

  13 jul 2015

  Wat ontzettend handig en gaaf zeg!
  Na de vakantie ga ik hem bestellen denk ik, gelijk het nieuwe ‘school’ jaar weer goed en gestructureerd beginnen met bloggen:)!

 18. Beantwoorden

  Karen

  13 jul 2015

  Super leuk! Ik heb hem ook meteen aangeschaft want ik kan wel wat structuur gebruiken!
  Alleen het ”bevestigen van de betaling” duurt wel heel lang… Het is namelijk al van mijn bank af maar ik heb nog steeds geen toegang tot het bestand…

  • Beantwoorden

   Frauke + Arne

   13 jul 2015

   Super leuk! Ik heb een mailtje gehad van Etsy dat je betaling nog in verwerking is, dus waarschijnlijk loopt het langs hun kant even stroef :). Benieuwd naar wat je vindt! X

 19. Beantwoorden

  Karen

  13 jul 2015

  Ik laat het zeker weten! Als het net zo leuk is als dat het er hier uit ziet komt dat vast goed! Nog even ”een paar minuutjes geduld” volgends Etsy…

 20. Beantwoorden

  Sarah

  13 jul 2015

  Wat een ontzettend leuk initiatief! Je ziet duidelijk dat er veel werk in gestoken is, mag je trots op zijn!! :)

  • Beantwoorden

   Sarah

   13 jul 2015

   *jullie mogen er trots op zijn! ;)

 21. Beantwoorden

  Musicalmeid

  13 jul 2015

  Wat een super leuk en mooi idee en wat goed uitgevoerd ook ,het ziet er heel netjes, verzorgs en profesioneel uit! Ik denk er zeker even over na om er eentje te kopen!

 22. Beantwoorden

  Babette

  14 jul 2015

  Wauw diet ziet er echt super uit! Heb ze inderdaad al wel eens vaker langs zien komen, maar vind dit eigenlijk wel de duidelijkste die ik langs heb zien komen! Het lijkt me fijne planner om mee te werken en daarnaast ziet ie er ook nog eens super uit, wat ook niet onbelangrijk is ;) Ik ga er is even over na denken om er ook een aan tr schaffen, want dit lijkt me toch wel een hele handige…

 23. Beantwoorden

  debby

  14 jul 2015

  Jeetje wat een ontzettend leuk boek zeg, deze wil ik dan ook echt hebben.

 24. Beantwoorden

  Shifra

  14 jul 2015

  Oh wauw, wat hebben jullie dit leuk gedaan!! Alles zo lekker overzichtelijk en met een heel vrolijk design! Ik heb al een ‘blogsysteem’ waarmee ik werk, maar ik vind dit er ook heel handig uit zien! :-)

 25. Beantwoorden

  charile

  14 jul 2015

  Wauw, dat hebben jullie leuk gedaan!

 26. Beantwoorden

  Kiss & Make-up

  14 jul 2015

  Dit doet me een beetje terug aan school denken eerlijk gezegd. Het is net iets te georganiseerd en gecoordineerd voor mij. Maar leuk ziet ‘t er wel uit! En praktisch is het zeker wel.

 27. Beantwoorden

  DQ

  14 jul 2015

  O wauw wat super leuk! X

 28. Beantwoorden

  Stefanie

  14 jul 2015

  Dit is super! Ik ben zowat in de ‘begin- en zoekfase’ van mijn blogavontuur dus misschien moet ik eens een kleine investering doen ;) xx

 29. Beantwoorden

  Kim

  16 jul 2015

  Oh, wat is ‘ie leuk!

 30. Beantwoorden

  Rosie

  20 jul 2015

  Wauw wat hebben jullie dit ontzettend mooi gedaan zeg! Na mijn bevalling hoop ik het bloggen weer he-le-maal op te pakken en volop er mee bezig te gaan dus dan kan ik deze planner zeker gebruiken! Ik ga ‘m aanschaffen, dankjewel voor het maken <3!!

  Liefs

  • Beantwoorden

   Frauke + Arne

   20 jul 2015

   Ah wat super super lief en fijn om te horen Rosie! Ik kijk er al naar uit om blogjes over jullie kindje te lezen ;)! X

 31. Beantwoorden

  Linda

  22 jul 2015

  Wat leuk gemaakt! Ziet er heel tof uit!

 32. Beantwoorden

  Het Sushimeisje

  29 jul 2015

  Super handig en mooi! Al maak ik al gebruik van google calendar en heb ik verder aparte documentjes aangemaakt voor contactpersonen en inspiratie. Als dat niet al had dan had ik zo jullie blogplanner gekocht!
  En ik vind het echt knap dat jullie zo jong zijn en zo ambitieus!

LEAVE A COMMENT