web analytics

Filmpje! Grote kleding shoplog

Kleding shoplog

Hi all! Vandaag staat er voor het eerst een filmpje in spraakvorm online op onze blog! Ik heb de laatste tijd heel veel leuke sales-items bij H&M (en bij Zalando) geshopt en Arne heeft gefilmd hoe ik die van dichterbij laat zien. Verwacht je aan een boel geklets, leuke shirts (en broeken) en awkward looks want ik ben absoluut niet gewoon om tegen een camera te spreken ;). Veel kijkplezier!

13 nov 2015

RELATED POSTS

16 Comments

 1. Beantwoorden

  Taïs

  11 nov 2015

  Heel leuk dat jullie een eerste filmpje online hebben geplaatst! Dat mogen er zéker en vast meer worden! Dat doe je trouwens heel goed ;-) Zalige shoplog, ik heb spontaan zin om ook te gaan shoppen! Leuke items heb je gekocht, zo’n high-waisted broek draag ik zelf ook het liefst! En wat een zalige berenpull ;-)

 2. Beantwoorden

  Marlotte

  11 nov 2015

  Wat leuk dat jullie meer met video gaan doen. Ik vind je helemaal niet awkward, alles behalve dat. Je doet het super goed, zou niet zeggen dat dit je eerste video was. Leuke items heb je kunnen vinden! Ik vind vooral dat okergele shirtje echt onwijs mooi!

 3. Beantwoorden

  Dionne

  11 nov 2015

  Wat een leuke aankopen! Die zwarte top is mooi!

 4. Beantwoorden

  Anna

  11 nov 2015

  Ah wat leuk, jullie zijn ook begonnen met video’s! Ik vind je helemaal niet awkward overkomen hoor. Juist leuk! Fijn om filmpjes te kijken. Hopelijk komen er nog veeeel meer! Misschien wel een kleine tip om iets aan de autofocus in te stellen, want die verwisselt soms een beetje veel. En verder: wat een mooie aankopen, dol op sale <3. En dol op high waisted broeken en crop tops. Ik ga me abonneren op het kanaal :).

 5. Beantwoorden

  Anneleen

  11 nov 2015

  Wat leuk om zo’n eerste gesproken video van jullie te zien! :) zoals hierboven reeds wordt gezegd, het lijkt of je dit al een hele tijd doet Frauke ;) en wat heb je vele mooie spulletjes gekocht. Ik ben ook vrij klein, dus die broekspijpen oprollen is hier vrij herkenbaar!

 6. Beantwoorden

  Britt • Annebrittures

  11 nov 2015

  Je hebt zo’n fijne stem om naar te luisteren Frauke. <3 Hoe heb je je camera ingesteld bij het filmen? Toffe items! Je hebt een toffe kledingstijl allemaal van die basic items die toch zo'n details hebben, hihi.

 7. Beantwoorden

  charile

  11 nov 2015

  Heel leuk om het zo te zien :) Ik vond je vorige filmpjes op je oude blog ook altijd leuk dus ik ben blij dat jullie weer een filmpje hebben gemaakt!

 8. Beantwoorden

  Jennifer

  11 nov 2015

  Superleuke aankopen! Ik vind die trui die je aanhebt in de foto echt superleuk!

 9. Beantwoorden

  Ilse

  11 nov 2015

  Leuke spullen, vooral die boots en die gele top!
  Je hebt een leuke stijl!

 10. Beantwoorden

  Nicky

  11 nov 2015

  Wat leuk om een filmpje te zien, ik vind het helemaal niet gek om je te horen praten, juist een hele fijne stem om naar te luisteren! Hopelijk komen er nog meer filmpjes, vind ik leuk! Ohja en super leuke kleren, vooral de laatste paar crop tops vind ik heel erg mooi!

 11. Beantwoorden

  chucky1012

  11 nov 2015

  Leuke video!
  Mooie items ;-)

 12. Beantwoorden

  Puck

  11 nov 2015

  Wat een leuke kleren! Jaloers!
  Lfs uit Groningen

 13. Beantwoorden

  Linda

  14 nov 2015

  Wat leuk om ook eens je stem te horen! Leuk filmpje, ik zou er best vaker een willen zien!

LEAVE A COMMENT