web analytics

LIEFDE: de Pimkie Home collectie!

Ik weet nog heel goed dat ik back in the days, toen ik nog geen cent te besteden had aan kleding & ’emo’ een gangbare style was (inclusief fluorescerende ‘gatenhandschoenen’, beenverwarmers en andere gekheden), Pimkie een winkel was waar ik af en toe kwam. Vooral vriendinnen leken er steeds – heel goedkoop! – kleding te scoren en dat wilde ik ook. Nu, tig jaar later, is Pimkie een winkel die ik nooit spontaan zou bezoeken. Maar toen ik hoorde dat ze er een home collectie hadden, was ik plots razendsnel door de webshop aan het klikken.

En wat een leuke items vind je er! De nieuwste collectie is echt duizend procent mijn stijl: veel macramé, gevlochten werkjes voor aan de muur, Berberse tapijten en kussens, rotan zonnespiegels en fijne manden. Wauw! Love it! De items zijn iets duurder geprijsd dan de kleding bij Pimkie, maar zeker voor wat je krijgt erg betaalbaar. Ik heb dergelijke stuks gezien bij woonwinkels voor – gemakkelijk – het dubbele van de prijs. Simpele weefwerkjes & macraméhangers beginnen rond een kleine 10 euro, kussens en andere middelgrote items schommelen in prijs tussen 30 en 40 euro en de tapijten of grote goodies lopen op tot ongeveer 60 euro. Met andere woorden: prima betaalbaar, en vooral oh-zo-mooi!

Kijk meer naar mijn favorieten (ja, er is nog meer!) die ik uitzocht op de webshop…

Woah! Die manden, die weefwerkjes, dat bedeinde (!), de tapijten en prachtige kussens en vooral die spiegels… Ik weet niet waar eerst te beginnen. Ik had in eerste instantie mijn favorieten naar m’n winkelmandje doorgeklikt, maar toen bleek dat ik de halve webshop wilde kopen heb ik er toch even de rem op gezet. Eerst maar even goed nadenken over wat ik écht nodig heb. (Al begrijp ik jou als je in dit geval ‘alles’ zegt, want I féél you!) <3

Wat vind jij van deze collectie? Zou je iets bestellen? xo

RELATED POSTS

11 Comments

 1. Beantwoorden

  Ellen

  23 aug 2017

  Pimkie is inderdaad een winkel die ik niet meer zo snel binnenstap nu ik wat ouder ben. Wat een ontzettend leuke toevoeging al deze home spulletjes!

 2. Beantwoorden

  Charlotte

  23 aug 2017

  Die eerste alinea is zo herkenbaar! En deze post komt net op tijd, want ik ben op zoek naar nieuwe interieurspullen ;)

  • Beantwoorden

   Frauke

   23 aug 2017

   Ja haha, 90s kids know! ;-) Mooi he!

 3. Beantwoorden

  Eline

  23 aug 2017

  Wat een prachtige vloerkleden! Ik wil er nog steeds eentje hebben dus nu zit ik weer vol nieuwe inspiratie. Het is echt een heel mooi merk.

 4. Beantwoorden

  Evi

  23 aug 2017

  Jaaaa ik heb intussen ook al verschillende items van de Pimkie home collectie in huis, love it!

 5. Beantwoorden

  Iris

  23 aug 2017

  Alleen flauw dat ze niet naar Nederland verzenden :(

  • Beantwoorden

   Frauke

   23 aug 2017

   Aaah dit heb ik niet gecheckt. Balen :(.

 6. Beantwoorden

  Kim - Kimsbloglife

  24 aug 2017

  Wauw, ik wist niet dat ze een homz collectie hadden! Supertof! Ik ga meteen ook even kijken! Niet goed voor de portemonnee, want ik heb net een heleboel nieuwe home spullen gekocht!

 7. Beantwoorden

  Evelien

  24 aug 2017

  Wauw! Die manden met pompoms of tassels, die spiegels, die weefwerkjes, …. Echt super leuk allemaal! Het heeft een hoog hebben hebben gehalte. Jammer dat ze niet naar Nederland verzenden :(

  • Beantwoorden

   Frauke

   24 aug 2017

   Misschien veilig voor je portemonnee, haha! Sorry om je onnodig verliefd te laten worden! ;-) X

 8. Beantwoorden

  Sarah

  25 aug 2017

  Superleuk! Bedankt voor de tip! Heb direct al wat spullen in mijn winkelmandje gelegd. :-) Dat weefwerkje met goud en roos vind ik echt moooi. En de tapijten en mandjes en en en… :D

LEAVE A COMMENT