Over mij

Fraukefoto: Thomas Legrève voor Flair

Hi all! Ik ben Frauke en noem mijzelf ook wel eens een 22-jarige creatieveling. Ik woon samen met mijn vriend Arne en twee lieve poezen (Siberische katten) Rosie & Fleur in een knus dorpje. In 2014 gingen wij, als jonge studenten, samenwonen in het geweldige Gent. Ons eerste stekje! We ontdekten dat het inrichten ervan een gemeenschappelijke passie was en dat we erg graag zelf dingen maakten. Die interesse heeft ertoe geleid dat wij The Life Factory hebben opgericht.

Inmiddels zijn er vele dingen veranderd in ons leven: we verhuisden, namen twee poezen in huis en werken beiden full time. Toch zijn we nog steeds gepassioneerd door het inrichten van onze woning, stylen en zelf dingen maken. Het bloggen daarover ben ik na verloop van tijd (wegens drukte) alleen gaan doen, maar achter de schermen is Arne nog steeds mijn rechterhand.

Iets meer over mezelf

Frauke De Laender, 22 jaar en afgestudeerd communicatiemanager. Leuk weetje: op de proclamatie won ik een prijs voor ‘opkomend talent’ dankzij The Life Factory — zo cool! Gelijk na mijn studie en stage (bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts) ging ik in Gent werken als content marketeer bij Generation Shop, een e-commerce marketingbedrijf. Sinds juni 2017 werk ik als community manager bij WAX Interactive. Mijn vrije tijd vul ik op met werken aan ons huisje, workshops geven, contentcreatie als freelancer, kijken naar de katten-cinema (die beesten zijn gék!), leuke dingen doen met vriendinnen, kokerellen, creatief bezig zijn en uiteraard bloggen. Dat laatste doe ik al meer dan 10 jaar, want voor The Life Factory had ik jarenlang een beautyblog met de naam Makecupcake. Je vindt mij op Instagram en Pinterest.

Meer weten? Lees zeker mijn persoonlijke updates of laat een reactie achter!