Over The Life Factory

The Life Factory gaat over geïnspireerd leven. Met creatieve DIY-projecten, inspirerende artikelen en een flinke dosis happiness probeer ik jouw dag (en thuis!) op te fleuren.

The Life Factory is een lifestyle blog. Ik geloof in een handmade home en plaats hier daarom meerdere keren per week artikelen over zelfgemaakte items, inspirationele artikelen rond interieur, organisatie en inrichting. Verder passeren ook lifestyle- en foodgerelateerde artikelen de revue. Ik geef je daarnaast regelmatig een kijkje in mijn leven.

Planning

Momenteel is er geen vaste planning hier op The Life Factory. Gezien ik fulltime werk, hangt het van mijn hoeveelheid vrije tijd af wat er online verschijnt. Ik doe mijn best om meerdere keren per week te updaten en deel ook regelmatig een persoonlijke post met een kijkje in mijn leven leven. Is er een keertje geen post? Dan kan je je nog uren vermaken met de updates die je terugvindt via de categoriepagina’s!

Volg TLF

… via Bloglovin’
… via RSS
… via YouTube
… via Facebook