Het is zondagochtend, 7 u 15 en eigenlijk nog veel te vroeg om met een laptop – wakker – op bed te zitten. Maar Arne ging er deze ochtend al om half 5 uit (hij werkt vandaag) en sinds dan vond ik het moeilijk om nog slaap te vatten. Plus dat ik naar zoveel dingen uitkijk, het is de moeite niet om te slapen ;-). Normaal zou ik de Snapshots gisterenavond nog typen maar na een half uur op de crosstrainer – ik moet eerlijk zeggen, dat was weer even geleden – kon ik daar geen energie meer voor opbrengen. Nu des te meer en daarom: welkom in Snapshots 93! Ik neem jullie mee in mijn week…

Snapshots 93

Er is een recept dat ik heel graag met jullie wil delen en dat is het recept van deze heerlijke Italiaanse, gezonde(re) lasagne met o.a. courgette. Die is ZO Lekker! Arne en ik aten ‘m vorig weekend en hebben de hele kom leeggesmuld (gelukkig maar dat ‘ie gezond is haha). Zouden jullie graag een recept willen zien, ondanks het minder fotogeniek zijn van deze maaltijd? Geef dan maar een gil en ik maak ‘m met plezier snel nog een keer!

Snapshots 93

Vorig weekend was natuurlijk een heerlijk verlengd Paasweekend maar Arne en ik besloten zeker niet stil te zitten. Of ja, we zaten wel stil, achter onze bureaus, maar dan wel om iets te doen. Snap je ;-). Terwijl wij onder meer werkten aan de enquête – vulde jij ‘m al in? – besloot Fleur tussen alle draden in te gaan zitten. Zonder te bewegen. Ik begrijp niet altijd wat in haar hoofdje omgaat…

Snapshots 93

Op Pasen genoten Arne en ik van een uitgebreid ontbijt. Heerlijk genieten! We hadden minicroissants en -pistoletjes in de oven gedaan, aten die met zoet beleg en dronken lekkere sapjes. Zo fijn om eens los te gaan met ontbijten! Ik neem eigenlijk elke dag een potje magere yoghurt met wat granola en dan is dit natuurlijk een echt feest :-). (Al helemaal met de bloeiende bloemen, love them! Zou het hele huis vol willen/kunnen zetten.)

Snapshots 93

Op zaterdag had ik alle vensterbanken geverfd dus op Paaszondag waren die allemaal netjes opgedroogd. Yes! Ik was heel blij dat ook beneden de dekking voldoende was, over een donkere kleur gaan met wit is best wel een uitdaging. Maar de vensterbanken shinen nu als nooit tevoren en dat maakt écht een groot verschil. Ik had daardoor natuurlijk meteen zin om de kleedkamer af te werken en netjes in te richten. Ik heb ‘m wat aangekleed, de kast schoongemaakt en heb daarna foto’s gemaakt voor de website. Het zijn er veel te veel, maar binnenkort vind je hier dus een uitgebreide tour door onze dressing room! :-)

Snapshots 93

Kijk dan naar de achtergrond! Normaal zie je daar hopen kleren, rommel, dozen e.a. en nu is de ruimte gewoon NETJES! Ha. Dat vroeg natuurlijk om een selfie met mijn outfit. Ik draag één van mijn favoriete pulls ooit (heb deze in 6 kleuren, oeps) en schoenen die alweer veel te lang stonden te verstoffen in de kast. Yay!

Snapshots 93

’s Namiddags stond eigenlijk volgepland met bezoekjes en smullen. Zo gingen we eerst langs mijn ouders waar de tafel heel gezellig was aangekleed. En kijk dan die tulpen! Ze zijn zo groot en stevig, echt jaloersmakend. De tulpjes die ik hier in huis had gehaald zijn na een week volledig uitgebloeid en doorzichtig maar deze doen het zonder grappen al zeker twee weken (ik denk zelfs 3) en zien er nog gewéldig uit. <3

We zouden paaseitjes kunnen gegeten hebben, maar ik hoef je niet te verklappen dat dit VEEL beter was. Kijk dan hoe mooi die taart is! Zo met die nestjes, eitjes en kleurrijke decoratie on top. Stiekem ben ik geen taarteter (tenzij basic taart zoals met aardbeitjes) maar ik vind het wel altijd héél mooi om te zien haha.

Snapshots 93 Snapshots 93

Bij Arnes ouders vlogen we gelijk weer in de taart (#OVERLOAD!) dus werd het tijd om al die calorieën er een beetje vanaf te werken. We gingen een flink uur wandelen met Mara en dat was echt genieten! Het was droog, soms zelfs een beetje zonnig en best gezellig. Mara plonsde nog even in het water en Arne en ik gingen even trampolinespringen, nostalgie haha! Was echt een aangename namiddag.

Snapshots 93

Vervolgens gingen we aperitieven en lekker eten en ’s avonds keken we nog een aflevering Peking Express.

Snapshots 93

Fast forward naar het midden van de week. Op maandag hebben Arne en ik voornamelijk veel gewerkt, in huis geklust enzovoort. Ik ben toen eigenlijk compleet vergeten foto’s maken! Ook de eerste werkdagen bestonden vooral uit werken, eten en naar bed toe gaan dus leuk beeld heb ik daarvan niet. Meer zelfs, op woensdag of donderdag was ik zo moe dat ik niet eens meer de fut had om eten te maken. Ik stak dan maar een lekkere pizza in de oven! (Die er hier echt niet te vreten uitziet, let’s be honest haha). Verder ging ik deze week een paar keer langs bij mijn ouders, ik heb het vast al vaker gezegd maar ZO fijn dat we nu dichtbij elkaar wonen en kreeg toen nog leuke cadeautjes! Mama was in Brugge gaan winkelen en had bij Sissy-Boy een prachtige okergele trui en khaki t-shirt voor me gekocht. Superblij mee!

Snapshots 93

Ik dronk deze week ’s avonds nog eens een glaasje rode wijn met Arne, lekker. Al had ik wel echt iets heel raars dat ik nog nooit meemaakte: bij elke slok leek de wijn te branden achterin m’n mond, heel m’n wangen kregen van die pijnscheuten en dat liep zelfs door tot in m’n oren! Het bleef ook echt tot de volgende ochtend aanhouden, super bizar. Nog iemand die al eens zo’n pijn gehad heeft na wijn drinken? (Overigens had ik deze wijn al eerder een keer op en toen gebeurde er niks.)

Snapshots 93

Hier zie je dus de tulpen die al na één week waren uitgebloeid :(. Het jammere is dat de tulpen en rozen eigenlijk alweer weg mogen maar dat de lelies nu pas mooi open komen. Beetje zonde! Ik vind lelies trouwens echt prachtige bloemen, wauw. Wat is jouw favoriete bloemensoort trouwens? Bij mij pioentulpen en -rozen!

Snapshots 93

Gisteren heb ik allerlei dingen afgehandeld. Zo ging ik naar verschillende winkels, ruimde ik op, las ik, bereidde ik zaken voor en heb ik een heerlijk gezond dessertje gemaakt en gefotografeerd dat binnenkort online komt. Oh, ik begin weeral te watertanden bij de gedachte eraan ;-). Het marmeren ondergrondje scoorde ik trouwens bij de kringloop, leuk he! Vind het echt zo’n schaaltje om bijvoorbeeld pralines of een klein taartje op aan te bieden. (En een leuke foto prop, laten we eerlijk zijn haha.)

Snapshots 93

Arne en ik vinden eigenlijk elke actie van Albert Heijn wel leuk. We hebben al pannen gespaard, een bingokaart gevuld en nog veel meer maar de moestuintjes die toppen toch alles! Kijk dan hoeveel plantjes al aan het schieten zijn, love it! Deze namiddag gaan we even richting Eurotuin en dan zit de kans erin dat we een kweektafel kopen om ze te verpotten. De hele zomer verse kruiden en groenten, yessss!

Snapshots 93

Tegenwoordig probeer ik iets actiever te posten op Instagram Stories (hoewel ik nog steeds vaak denk ‘Is dit wel boeiend?’ maar eigenlijk vind ik de meest random dingen van anderen ook helemaal prima om doorheen te tappen dusja). Deze chai tea postte ik daar bijvoorbeeld. I loved it! We hebben thuis een Dolce Gusto en het was even geleden dat ik er nog wat mee maakte. Dus ik genoot van dit warme, kruidige drankje. Mjammie.

Snapshots 93

Deze foto is eigenlijk van het begin van deze week maar ik kon ‘m jullie moeilijk onthouden. KIJK DAN DIE KOP! Fleur propte zich helemaal in dit doosje en ging vervolgens met haar hoofdje in de opening hangen. Zo grappig! Sowieso is er elke dag minimaal één moment waarop ik me een kriek lach met Rosie en Fleur. Ik weet niet of jullie er ook zo over denken maar katten: ik vind ze hilarisch!

Snapshots 93 Snapshots 93

Als laatste kan ik jullie deze beelden zeker niet onthouden: mijn nieuwe Fitbit Alta HR! Ik heb ‘m eigenlijk heel impulsief aangekocht maar ben nu alweer verliefd. Vroeger had ik een Jawbone en daardoor was mijn gezondheid ZO vooruitgegaan. Ik wandelde elke dag een uur, haalde altijd 10 000 stappen, leefde gezonder en verloor ook allemaal kilo’s. Sinds Jawbone niet meer is, is mijn fysiek en gezondheid ook erg achteruit gegaan. Ik las bij Cynthia over de Alta zonder hartslagmeter en besloot maar meteen voor de full package te gaan, in de roze-gouden kleurencombinatie. ZO BLIJ MEE! Ik heb ‘m gisteren al een beetje leren kennen en ben voor het eerst dus weer gaan sporten, heb meer gewandeld en daarnaast ben ik deze ochtend ook wakker geworden dankzij het stille alarm. Ik kan nu alweer niet meer zonder. (Plus: hoe fancy is het dat je berichtjes binnenkomen op het bandje? Kan ik stiekem even gluren in een meeting, haha.) Binnenkort volgt vast een review!

Vandaag ga ik lekker rommelen in huis en alles opruimen (en stofzuigen, al-tijd stofzuigen… die katten!), wil ik graag even langs m’n ouders, ga ik blogjes tikken, bezoeken we Eurotuin (en kopen we hopelijk een kweektafel!), gaan Arne en ik tennissen met zijn moeder en ’s avonds eten we daar. Met andere woorden: een rustig, maar zeker niet minder leuk dagje! Oh, en nu moet ik snel boodschappen gaan doen voor de week. Let’s go! Fijne zondag en alvast een goeie nieuwe week! xo

    1. Haha ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf een beetje was vergeten wat ik ging doen, tot ik het uittypte haha. Ja ik heb hetzelfde met werken, is toch een zwaarder leven dan ik me op voorhand had voorgesteld haha! Fijne dag! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *