S

Snapshots #95: grote veranderingen & bijna op reis

Hi all! Hopelijk hebben jullie een fijne week… Ze is alweer over de helft. De afgelopen tijd was voor mij erg spannend en ingrijpend, maar daarnaast heb ik ook een aantal leuke dingen gedaan en op foto vastgelegd. Je leest er alles over in deze Snapshots #95 (bijna 100!).

Snapshots #95

Lekker gaan wandelen met Arne! Kijk dan hoe mooi dit stukje is, ik vind het echt heerlijk om langs het water te stappen. Veel rustiger dan langs de weg en ook prachtig!

Snapshots #95

Ik vertelde wel al eens dat we een kweektafel hadden gekocht. Voorlopig staat die nog in de gang omdat het weer buiten niet altijd ideaal is, maar hopelijk kunnen we ‘m tegen juni wel buiten zetten. Alle plantjes groeien best goed! Zalig om ze zo vooruit te zien gaan. Alleen merk ik dat de basilicum & munt eigenlijk in een grotere pot zouden moeten geplaatst worden nu, dus dat ga ik aanstaand weekend eens doen!

Snapshots #95

Ik had een spannend gesprek en daarna totaal geen zin meer om (gezond) te koken. Dus maakten we snel wat balletjes met tomatensaus, worteltjes en frietjes. Echt kindereten/comfort food maar dat kan zo deugd doen haha.

Snapshots #95

Kijk dit dropje dan! <3

Snapshots #95

Ik had nog twee cadeaubonnen van Fnac liggen en besloot er boeken mee te kopen. Twijfel, twijfel! Hier was ik in het boek over Instagram van Totally Two aan het bladeren. En ik was nog niet overtuigd haha.

Snapshots #95

Deze boeken nam ik wél mee! Een boek over energie door Saartje Vandendriessche (mede omdat het is uitgegeven door de uitgeverij waar ik stage liep #support) waar ik erg benieuwd naar ben. Meer fut zou wel héél welkom zijn! Het andere boek las zo lekker op de pagina’s die ik opensloeg (plus het onderwerp lijkt me boeiend) dus dat ging ook mee naar huis.

Snapshots #95

Zaterdag ging ik met mama naar Antwerpen om te shoppen! Ik had een zwarte jeans en zomervestje nodig dus daar zocht ik naar. ’s Middags at ik een heerlijke bagel met gegrilde groenten bij Mockamore. Uiteindelijk slaagde ik voor een handtas, zwarte jeans én kocht ik het allerallerlaatste exemplaar van een zomervestje bij Massimo Dutti. Zo blij mee!

Snapshots #95

Op zondag werkte ik eerst wat in huis en maakte ik een portie verse granola. De vorige pot die ik had gemaakt was niet zo lekker, ik had te weinig honing en kokosvet gebruikt en daarnaast was de havermout veel te fijn en niet knapperig. Dat moest beter haha!

Snapshots #95

Het resultaat was heerlijk. Crunchy granola die zooo lekker smaakt! Gecombineerd met verse yoghurt en mango had ik een superlekker ontbijtje. Daarna ging ik even langs bij mijn ouders en grootouders. Vraag niet naar het verhaal erachter maar ik ging daar op de weegschaal staan en was IN SHOCK. Zelf heb ik geen weegschaal maar die van mijn ouders meet blijkbaar enkele kilo’s te weinig… Nu voel ik me echt een dikkerd en wil ik zo snel mogelijk afvallen.

Snapshots #95

Oh the irony, want dit ging ik ’s avonds bij Arnes grootmoeder eten. Wel heel lekker én gezellig!

Snapshots #95 Snapshots #95

’s Avonds testte ik het Glamglow masker uit. Dat stond al een poos op me te wachten en ik was er superbenieuwd naar! Het zag er ZO cool uit, ik leek net een alien met m’n glimmende hoofd. Highlighter challenge done right ;-). Erna was mijn velletje héérlijk zacht. Al merkte ik de dagen erna wel plots wat pukkeltjes…

Snapshots #95

Maandag! Ik trok m’n nieuwe zomerjasje aan, m’n nieuwe zwarte jeans én m’n nieuwe handtasje. Voelt zo leuk om nieuwe items aan te doen vind ik! Oh en ik droeg nog eens m’n bril, want dat kan ik jammer genoeg niet als het zonnig is buiten (dan moet ik een zonnebril op). Ik ben bij Ace & Tate gaan kijken voor zo’n zonnebril opklikstukje maar voor mijn model bril zal dat pas in de herfst gelanceerd worden. Balen!

Snapshots #95

’s Avonds was ik niet de enige die moe in de zetel plofte … Ik had een spannend gesprek achter de rug en geen fut meer om nog meer te doen dan pizza eten en rusten.

Snapshots #95

Waarvoor dat spannend gesprek was? Voor een nieuwe job! Ik heb getekend om vanaf juni bij een ander bedrijf aan de slag te gaan als community manager. Er ging een spannend sollicitatieproces aan vooraf dus ik ben best blij dat ik de job heb gekregen! Het was eigenlijk de enige & eerste keer dat ik een sollicitatie deed tijdens mijn huidige werk en hoewel ik me eerst heel schuldig voelde, wil ik ook wel gewoon mijn eigen dromen nastreven. Dus afgelopen week gaf ik mijn ontslag (zo spannend en lastig, ook een first timer!) en binnen enkele weken zal mijn eerste job aflopen. Heel bijzonder maar ik kijk er ook wel echt naar uit om iets nieuws uit te proberen!

Het gaat wel een drukke tijd worden, want ik zal al wat werken naast mijn huidige job én natuurlijk moeten Arne en ik dingen regelen voor de reis. Zo staan er nog ERG veel wasjes op ons te wachten (en strijkbeurten, bah) en willen we ook een beetje plannen wat we allemaal gaan bekijken en doen in Sardinië. Dus alvast mijn excuses als hier de komende tijd niets of niet zoveel online komt! Ik maak het goed ;-).

Snapshots #95

’s Avonds ontspannen en eindelijk alle stress laten vallen… Wat is een nieuwe uitdaging aangaan toch spannend! Ik deed even helemaal NIKS behalve wijn drinken, aperitiefhapjes eten en UNO spelen met Arne. Verder kroop ik heel vroeg in bed, want ik had al een paar nachten ontzéttend slecht geslapen.

Snapshots #95

Jaaa! Mijn nieuwe schoenen kwamen binnen. Ik had deze in Antwerpen gepast (bij New Paris Londres) maar helaas waren ze er niet meer in de maat/kleur die ik had gewild. Dus bestelde ik ze online en was ik héél blij wanneer ze arriveerden! Ze lopen als wolkjes en ik vind ze HEEL cool. De pull eronder heb ik trouwens even geleden gekregen van mama, echt een super apart stofje maar prachtige kleur. Love it!

Snapshots #95

Ik kreeg ook een H&M bestelling binnen met veel topjes voor op reis. Die ga ik de komende tijd strijken en alvast klaarleggen. Ik kijk er ZO enorm naar uit om binnenkort te vertrekken! Eerst één weekje werken bij m’n nieuwe werkgever en daarna meteen twee weken op reis, ik zal dus wel kunnen bekomen ;-). Bij mijn bestelling zat ook dit paar sandalen met plateau waar ik keihard over twijfel. Love de kleur maar het is ook wel een apart model. Wat vind jij?

Eens de drukte hier een beetje is gaan liggen, ga ik jullie sowieso weer voorzien van veel nieuwe content (er staat nog ZOVEEL klaar op m’n pc en ook in m’n hoofd borrelen de ideeën!) en updaten over de reis/m’n nieuwe job enzovoort. Ik wens jullie een hele fijne dag toe! Ga jij trouwens ook naar de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival kijken? Ik ongetwijfeld, love it! X

Categorieën

  1. Emilie zegt:

    Wat ziet het er een leuk vestje uit! En ik zie totaal geen extra kilo’s hoor ;) no worries! (zolang je je zelf maar goed voelt). Wat fijn dat je een job hebt gevonden dat beter bij je past. Veel succes met het plannen van je reis, en deuh Eurosong is gezien! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *