S

Snapshots – feest, feest, feest!

Ahh, wat heb ik een aantal heerlijke dagen/weken achter de rug! Vrijaf, festivals, lekker eten en Arne die jarig was … genoeg redenen om lekker te genieten! Een aantal foto’s daarvan vind je in deze nieuwste Snapshots. Enjoy!

Snapshots - feest, feest, feest! Snapshots - feest, feest, feest!

Laten we even terugspoelen naar 11 augustus: de verjaardag van Arne! Hij werd 22 en wilde dit jaar een keertje niks bijzonders of niet vieren. Uiteindelijk kwam ik na m’n werk meteen naar huis en zijn we bij z’n grootmoeder pannenkoeken gaan eten, best gezellig! En pannenkoeken zijn altijd een beetje feest natuurlijk. :-) De avond ervoor waren we nog gezellig gaan wandelen (mooi kasteel, hè!) en borrelen in het zonnetje. Fijn!

De dag erna ging ik samen met vriendin Eva naar Wecandance! Check dan hoe mooi die zonsondergang op het strand (foto bovenaan)!

Snapshots - feest, feest, feest! Snapshots - feest, feest, feest!

Het festival had als thema ‘desert dreams’ en daar heb ik m’n outfit natuurlijk een beetje op afgestemd. Ik besloot eens wat meer make-up op te doen en bracht goud aan op m’n oogleden met een donkerblauw lijntje onder m’n oog, gecombineerd met een donkere liptint. Verder droeg ik een zwarte jurk met kant (H&M) die heel zwierig viel en ontving ik van Teva leuke platformsandalen die er perfect onder pasten en heerlijk liepen zo op het zand. Het festival was trouwens prachtig qua vormgeving: allemaal mooie tenten en leuke styling! Heel luxe.

Snapshots - feest, feest, feest!

We waren naar het festival gegaan op uitnodiging van Schweppes dus uiteraard passeerden we even langs de Schweppes cocktailbar! En wat hebben we daar lekker cocktails gedronken, zeg. We hebben daarnaast even overal een kijkje genomen, wat gegeten en uiteraard gedanst op de fijne muziek.

Snapshots - feest, feest, feest!

Bij Zalando kon je henna laten aanbrengen en omdat ik dat nog nooit had gedaan, besloot ik het eens uit te proberen. Zo leuk! Jammer dat het niet heel lang blijft zitten, geeft me wel weer zin in een echte tattoo haha.

Snapshots - feest, feest, feest!

Na het festival was iedereen moe … Haha. Toch was er geen tijd voor rust want er werd een barbecue georganiseerd voor Arnes verjaardag! Met een grote tent in de tuin mocht het weer slecht zijn, maar dat viel uiteindelijk supergoed mee. Het was erg gezellig!

Snapshots - feest, feest, feest!

Nog meer food feest! Een collega nam afscheid door ons mee te nemen naar een veganistisch restaurant in de buurt, Markies de Salade. Het is een heel klein restaurantje dat nogal overwhelmed leek door onze grote groep die toestroomde, meer geschikt voor koppels ofzo, dus ;-). Al het eten is veganistisch en dat resulteert in een vrij beperkte menukaart die ik vooral erg duur vond. Meer dan 20 euro voor een groentelasagne vond ik best duur! Langs de andere kant was het wel lekker & een keertje iets nieuws om volledig vegan te eten.

Snapshots - feest, feest, feest!

Wat goedkopere kost de volgende dag haha. Ik ging met Arne naar Rozenbroeken om te zwemmen, een beetje als ‘verjaardagsuitje’ omdat hij al zo lang een keertje met mij wilde gaan zwemmen. We hebben lekker baantjes getrokken, door de buizen & wildwaterbanen gegaan (leeftijd? Wat?) en in de sauna’s gechilld. Heerlijk! Daarna dus een stop bij IKEA voor een snel diner.

Snapshots - feest, feest, feest!

Bij het zwemmen werd ik op mijn bovenbeen gestoken door een daas. Het was de eerste keer dat ik door zo’n beest werd gebeten en ik schrok toen er plots een druppel bloed over m’n been rolde! Op de dag van de beet was er nog niks aan het handje, maar ’s nachts en de volgende dag had ik plots een GIGA bult op m’n been die heel erg pijn deed en rood zag. Na een dag was de ontsteking alleen maar erger en pijnlijker geworden dus moest ik ermee naar de dokter. Ik kreeg allerlei ontstekingsremmende zalfjes en allergiepillen om de reactie zo snel mogelijk te stoppen! We zijn nu bijna een week verder en gelukkig is de wonde kleiner geworden, maar je ziet nog steeds een grote bloeduitstorting op m’n been. En dat door één simpele beet! Echt heel irritant om zo allergisch te zijn. Maar goed, weer wat geleerd & in de toekomst let ik hier keihard voor op…

Snapshots - feest, feest, feest!

Ik wil heel graag 10 kilogram afvallen maar het lukt me gewoon niet om gemotiveerd te geraken & blijven. Gezond ontbijten doe ik elke dag, maar bij de lunch gaat het vaak al fout. Van een cracker en sla geraak ik gewoon niet voldaan en ik mis de energie om uitgebreide maaltijden klaar te maken om op het werk te eten. ’s Avonds koken we meestal relatief gezond (ik volg vaak Sandra Bekkari) maar daarna wil ik dan alsnog snacken… No good! Herken jij jezelf hier toevallig in of is het jou wel gelukt om veel af te vallen? Wat heeft jou geholpen om de knop om te draaien en het afvallen vol te houden? Met een fulltime job & allerlei andere dingen op m’n planning heb ik er trouwens niet echt extra tijd voor over! Anyways, dit was wel weer heel lekker: vogelnestjes met mozzarella, gebakken courgette en warme tomaten. Mjam!

Snapshots - feest, feest, feest!

Jullie zagen het misschien voorbij komen maar de afgelopen tijd heb ik de Besta kastjes ook nog even een make-over proberen geven door de houten plaat erop een betonlook te geven. Daarnaast keek ik hoe het eruit zou zien mocht ik lusjes van leder aan de kastjes bevestigen, wat ik zelf heel leuk vond! Helaas was Arne het daar absoluut niet mee eens. Wat vind jij?

Snapshots - feest, feest, feest!

Nog meer Sandra Bekkari eten! Een lekker zuiders stoofpotje met rijst en kip. Ik zou echt elke dag stoofpotjes kunnen eten, zo lekker!

Snapshots - feest, feest, feest!

Hier nog een fotootje van hoe we vaak opstaan: met zicht op twee diep slapende poezen! Het zijn ook zo’n schatjes. Sinds de fauteuil op onze slaapkamer staat, chillen ze er ’s nachts lekker in en blijven ze ook rustig terwijl wij slapen. Zoveel fijner!

Snapshots - feest, feest, feest!

Afgelopen week had ik een meeting voor het werk & daar werden we nogal verwend! Iemand was jarig dus er werd taart geserveerd, er waren brownies… Mjam! Na daar zo’n 4 uur te zitten had ik toch wel zin in een lekkere snack haha. Maar het was een hele fijne & productieve meeting. Ik ben nog steeds zo blij met m’n nieuwe job!

Snapshots - feest, feest, feest!

Outfitje! Ik trok een leuke combinatie aan om naar Pukkelpop te gaan!

Snapshots - feest, feest, feest!

Samen met Laura ging ik vrijdag richting Hasselt om er te genieten van onder andere London Grammar, Tove Lo, Halsey, Bastille enzovoort. Een super fijne dag! Het was alweer enkele jaren geleden dat ik nog op Pukkelpop was, dus leuk om terug te zijn! Het weer was dan wel heel wisselend, toch hebben we het naar onze zin gehad. Het was dan ook al diep in de nacht toen ik eindelijk in m’n bedje lag!

Nu ik deze post schrijf is het zondag & ben ik eigenlijk nog steeds een beetje moe van vrijdag. Ik ben gewoon al te oud om nog zo lang op te blijven, haha. Vandaag doe ik het lekker rustig aan: wat bloggen, wat schoonmaken in huis, een wandeling maken & eten bij Arnes ouders. Genoeg om uit te rusten en er de komende week weer tegenaan te gaan! Hoe was jouw week? Heb je leuke plannen? X

CategorieënPersonal + more
 1. Alessandra zegt:

  Haha de struggle om af te vallen ken ik enorm. Ik wil eigenlijk niet echt afvallen maar vooral gezonder leven en mijn buikje kwijtgeraken :D Voorlopig lukt het om 2 keer per week te gaan lopen en mijn ontbijt gezond te houden. Ook ’s avonds gezond eten lukt nog wel, maar dat snacken is echt een probleem. Ik kan niet van de chips afblijven :( En ook vaak heb ik een gezonde maaltijd voorzien voor ’s avonds maar hebben we allebei heel veel zin in frietjes vd frituur dusja, dan is het ook alweer omzeep :D Gezond eten vraagt gewoon zoveel tijd! Maargoed, nieuwe week, nieuwe start hé ;) Op Instagram post ik trouwens wat van mijn gezonde recepten (de ongezonde frietjes komen niet online haha). @alessandra.depraetere als je interesse zou hebben :)

  1. Frauke zegt:

   Haha oh ik had zo gehoopt dat op het einde van je comment de magische tip zou komen :D. Het is ook gewoon een kwestie van volhouden & doorzetten, hé! Duidelijk niet m’n beste skills… Ik ben de nieuwe week alvast goed gestart, met frietjes van de frituur haha.

 2. Ine zegt:

  Wat ziet dat er weer een leuke periode uit! Wat doe je toch leuke dingen! De concerten op Pukkelpop leken me echt de moeite! Zelf was ik er ook, maar om te werken helaas. Ik heb dus al die toffe concerten moeten missen ;)

 3. Laura zegt:

  Ik ben dit jaar 4 kilogram afgevallen door anders te gaan eten.
  Je moet er helaas wel wat tijd voor maken en daar zag ik in het begin ook tegenop.
  Maar nu maak ik met plezier op voorhand mijn granola, soep en havermoutpannenkoeken (soms herval ik wel nog eens een week haha :) )
  Een lekker tussendoortje: de cruesli met hazelnoten en chocolade van Sandra Bekkari. Ik neem elke dag een klein potje mee naar het werk met een laagje yoghurt en een laag cruesli. Echt een lekker tussendoortje en gezond ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *