S

Snapshots: na feesten komt werken

Waar de vorige snapshots nog één groot feest was, heb ik de afgelopen weken voornamelijk veel gewerkt. Gewerkt voor mijn werk (you don’t say?), voor mijn bijberoep, voor de blog en voor andere lopende zaken waar jullie binnenkort vast meer over horen. In ieder geval: het waren drukke maar ook wat saaiere tijden om op de foto vast te leggen ;-). De leuke snaps die ik toch heb gemaakt, vinden jullie in deze post!

Snapshots - na feesten komt werken

Onze nieuwe salontafel kwam binnen en daar heb ik meteen wat fotootjes van gemaakt. Ik ben er zo blij mee! Het is echt een hele praktische salontafel en daarnaast past die ook helemaal binnen de iets industriëlere stijl die ik graag zou opgaan. Dan moet ik wel de aankleding nog wat aanpassen, want die is momenteel heel lief en girly ;-). We hebben ‘m trouwens van Giga Meubel, zie ook deze post.

Snapshots - na feesten komt werken

Zoals ik al zei, was ik de afgelopen tijd voornamelijk aan het werk. Gelukkig vind ik het superleuk allemaal, dus ik doe het met plezier. Maar koffie heb ik soms wel écht nodig haha.

Snapshots - na feesten komt werken

Gelukkig is het niet altijd hard werken! Maandelijks houden we een knowledge sharing meeting en die gaat standaard gepaard met koffiekoeken. Yummie! Sowieso heb ik de indruk dat bij Wax de koffiekoeken heel snel worden bovengehaald, haha.

Snapshots - na feesten komt werken

Kijk dan hoe liefffff. Twee dikke vrienden bij elkaar <3

Snapshots - na feesten komt werken Snapshots - na feesten komt werken Snapshots - na feesten komt werken

Afgelopen weekend gingen we even flink genieten van de laatste zomerzon. Vrijdagavond vertrokken we met de mobilhome naar Cadzand waar we meteen een mooie zonsondergang zijn gaan kijken. Verder hebben we héél veel gestapt (ik heb het nog gevoeld de volgende dag!) en het weekend sloten we af met een plons in het zwembad en lekkere Bellini. Heerlijk zo even er tussenuit!

Snapshots - na feesten komt werken

Een ontbijtje op de nieuwe salontafel. Ik maak nog altijd een ontbijtje met fruit, yoghurt en homemade granola. Liefde voor Sandra Bekkari! Hebben jullie trouwens haar nieuwe programma al gezien? Ik volg het nu en moet zeggen dat het echt héél leuk is! Volgende week wil ik een keertje al haar recepten maken. Ik weet al dat ze lekker zijn!

Snapshots - na feesten komt werken

Ahhh nog meer liefde, Fleur chillt zo graag op bed bij mijn knuffels. En ja, die heb ik nog gewoon. ;-)

Snapshots - na feesten komt werken

Lunch met het werk! Lekkere pasta pesto. So good!

Dit was het eigenlijk alweer, zoals je merkt heb ik niet heel veel foto’s gemaakt de afgelopen tijd. Normaal zou het vanaf nu weer wat rustiger moeten worden! Zaterdag ben ik jarig en ga ik taart eten bij m’n ouders, het vieren doe ik pas de twee weken daarop. Verder ga ik met Arne naar enkele infodagen omdat hij misschien weer gaat studeren – ja, ja, veranderingen! – en wil ik graag eens wat tijd voor het huishouden uittrekken, want dat vergeet ik steeds. Oh, en ik heb leuke stof besteld voor een DIY die jullie hier binnenkort vast zien voorbijkomen! Excitiiiing! Hoe is het met jou? xo

CategorieënPersonal + more
  1. Ine zegt:

    Oh zalig, meetings met koffiekoeken zou ik ook wel willen hebben ;) Lijkt me zo gezellig.
    Al een gelukkige verjaardag voor zaterdag!! Geniet ervan x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *