S

Snapshots — veel werken én veel eten!

Hi all! Tijd voor een nieuwe Snapshots en om lekker bij te kletsen over wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt en uitgespookt. Spoiler alert: vooral veel eten en werken ;-). Naar mijn gevoel is de zomervakantie echt al helemaal afgelopen, dat gevoel begon al net na de reis en is nu alleen versterkt. Ik heb geen (lang) verlof meer op de planning staan, het weer speelt soms met onze voeten en heel stiekem denk ik soms zelfs al aan herfstige outfits & lekkere chai tea latte (die laatste drink ik ook gewoon nu, hoor). Maar dan zijn er plots van die zonnige namiddagen met fijne wandelingen en een plons in het zwembad en voelt het echt als een mindfuck: toch zomer! Je ziet het wel voorbijkomen in de foto’s hieronder — let’s go!

Snapshots - veel werken & veel eten

De woonkamer is de afgelopen maand compleet van look veranderd. We gaven de kast een nieuwe tint & legden een nieuw tapijt (House Doctor, via VTWonen) en dat was de aanzet voor een volledige vernieuwing. De stappen in dat proces kon je hier al in verschillende posts meevolgen!

Snapshots - veel werken & veel eten

Hoewel het weer nogal verwarrend is, groeien onze AH Moestuin groenten & kruiden toch nog best behoorlijk! We hebben basilicum staan, munt, enkele bloemen en een tomatenplant, paksoi en deze mini komkommers! Ze hebben wel nog een flinke groeischeut nodig, haha. Maar bij gebrek aan open grond weten we niet of dat überhaupt kan.

Snapshots - veel werken & veel eten

Bezoek! Onze katten zijn echt de beste jagers die er bestaan: vliegen overleven het niet lang in onze woonkamer en ook vieze spinnen smullen zij maar wat graag op. Maar soms springen ze plots naar beestjes die ik liever gewoon buiten zet. Zoals dit motje. Best mooi, niet?

Snapshots - veel werken & veel eten

Arne en ik hebben de afgelopen tijd lekker veel spelletjes gespeeld. Onder meer Machiavelli, echt zo’n simpel maar toch strategisch spel! We gaan er dan helemaal in op. Helaas is het me nog niet echt gelukt om van Arne te winnen, al word ik steeds beter ;-).

Snapshots - veel werken & veel eten

Lekker wandelen! Ik vind het zo fijn om erop uit te trekken als het droog is buiten. Zeker met Mara is dat altijd fun, lekker door de velden. Ik kan niet wachten tot we zelf ook een grote hond hebben, dat lijkt me zo gezellig en ook de ideale motivatie om vaak buiten te komen. Al wachten we daar nog mee tot we groter wonen!

Snapshots - veel werken & veel eten

Arne & ik gingen naar Makro en daar zagen we best veel leuke decoratie en interieurspullen. Ook voor in de keuken kwamen we toffe dingen tegen, zoals dit ‘handgemaakt’ servies in een mooie gele tint. De vorm, de afwerking, de kleur: echt ons ding! We konden er dan ook niet aan weerstaan (en serveerden er meteen een lekker biefstukje op).

Snapshots - veel werken & veel eten

Een shotje van m’n outfit! Ik draag tegenwoordig bijna alleen maar kapotte jeansbroeken, hoogtijd om dat nog eens af te wisselen of mensen denken dat ik geen gewone broeken meer heb ;-). Maar het combineert zo lekker! Hier met m’n nieuwe lichtroze bomberjack & witte sneakers.

Snapshots - veel werken & veel eten

Lekker weer, lekker drinken en een fijn boekje om te lezen. Relaxxxxx!

Snapshots - veel werken & veel eten

Jaa, nog meer oogst uit eigen tuin! Een dikke radijs! Jammer genoeg is dit het enige wat we uit een volledige pot hebben weten te scoren, maar hij smaakte wel verrukkelijk haha.

Snapshots - veel werken & veel eten

Mijn grootouders zijn al een aantal jaar overleden maar nu pas hebben we hun huis volledig leeggemaakt. En dat leverde mooie foto’s, fijne herinneringen en toffe boeken op! Ik nam een paar kleinigheden mee naar huis, maar maakte vooral wat foto’s omdat ik het toch heel bijzonder vond om daar voor de laatste keer te komen.

Snapshots - veel werken & veel eten

Ik liet ‘m al zien in de laatste woonkamer update, maar oh wat ben ik fan van deze cross stitch world map! Hij is zo lekker vintage & stevig van kwaliteit, past echt perfect bij ons huisje! Ook van deze witte Woood kast ben ik nog steeds enorme fan, geen seconde spijt gehad van die aankoop. En de details erop vind ik ook al zo tof ;-)

Snapshots - veel werken & veel eten

Met mijn oma & opa gingen we op de Nationale Feestdag mosselen eten in Philippine, een plekje in Zeeland dat daar erg bekend om staat. Letterlijk in elk restaurant vind je er heel veel mosselen! Ik heb zelf twee jaar geen mosselen meer gegeten (ik had het jaar daarvoor ZO veel mosselen gegeten, dat ik er werkelijk niets meer van moest weten), maar nu smaakte het heel erg!

Snapshots - veel werken & veel eten

Nog een nieuw huisdetail! Dit heerlijke houten letterbord waarop we een van onze favoriete quotes hebben geprikt. Ik vind het zo’n vintage & gezellige uitstraling geven aan onze woonkamer.

Snapshots - veel werken & veel eten

Deze twee kapoenen lopen ook nog steeds bij ons rond. Of nuja, lopen: sprinten, springen & chillen past meer bij ze. Wat een gekkies! En kijk dan hoe hilarisch die twee nu weer bij elkaar lagen. Rosie helemaal met d’r pootjes om Fleur heen, die bijna niet meer kan zien. Love it!

Snapshots - veel werken & veel eten

Oh-oh, mijn nieuwe job is ZO slecht voor de lijn. Constant wordt er lekkers uitgedeeld & kunnen we smullen van de kookkunsten van Myriam. Mjammie!

Snapshots - veel werken & veel eten

Jaaa, nog meer eten! Mijn kleine broertje (die stiekem helemaal niet zo klein meer is, maar dat blijft ‘ie toch voor mij!) was jarig en daarom gingen we met het gezin lekker uiteten. Gezellig buiten op het verwarmd terras, genieten! En het was heel erg lekker. Later op de avond hebben we nog lang ‘chapeau’, een soort pokerspel, gespeeld. Moeilijk, maar fun!

Snapshots - veel werken & veel eten

Ik kan ZO veel nieuwe schoenen aan dankzij m’n massale aankoop in de solden! En I love it! Ik kan me niet meer inbeelden hoe het was met zo weinig keuze voorheen, haha. Ik heb nu echt een paar voor elke outfit. Dit is één van mijn favorieten, met die warme camelkleur en comfy pasvorm.

Snapshots - veel werken & veel eten

Ik hoef het niet te herhalen: mijn werk is niet goed voor de lijn! We hebben maandelijks een knowledge sharing meeting waarbij we kennis met elkaar delen & dat gaat gepaard met een uitgebreid ontbijt. Collega Yulia had koffiekoeken gekocht en die waren ZO groot, nooit eerder gezien. Wel heel lekker!

TROUWENS! Ken jij iemand met een grafische achtergrond of ben je die zelf? We zoeken nog een collega junior (social) designer, neem gerust een kijkje naar de vacature en/of contacteer me als je meer info zou willen ;-). Ook wordt er nog een senior PM & drupal programmeur gezocht… Just sayin haha.

Snapshots - veel werken & veel eten

Dit is zo leuk! Ik organiseerde een zondagse brunch voor vriendinnen en heb me lekker uitgeleefd met de tafel dekken, granola maken, lekker eten voorzien enz. Zo gezellig om te doen! Het is dat het zo ongezond is (hoewel: we hadden yoghurt & fruit ;-)) of ik zou het gerust elk weekend organiseren.

Snapshots - veel werken & veel eten

Nog meer spelletjes & eten met Arne! Gezelliiiigggg. We spelen trouwens het meeste Machiavelli, UNO of Exploding Kittens. Van die simpele spelletjes die niet té lang duren & grappig blijven.

Snapshots - veel werken & veel eten

Nog iets wat we bij Makro kochten: deze lieve plantenstandaardjes! Superschattig en de plantjes staan er ook erg leuk in. Fan van!

Snapshots - veel werken & veel eten

Dit foto-overzicht rond ik af met een pic van m’n heerlijke latte macchiato vanilla (LIEFDE!) en een vertederende blik van Fleur op de achtergrond ;-). Het is nu maandagavond en ik ga dadelijk weer een spelletje spelen met Arne. Daarna nog even relaxed een tijdschriftje lezen en het bed in… Morgen weer werken! Ik spreek jullie snel weer! Hoe is het met jou? X

CategorieënPersonal + more
 1. Ines zegt:

  Zo leuk dat je spelletjes speelt :-) dat doen we af en toe onder vrienden (ook al is het nu al eventjes geleden). Exploding kittens is echt zo leuk, haha!

 2. chucky1012 zegt:

  Nog gefeliciteerd met je broer!
  Prachtig kleed en mooi servies hadden jullie gekocht.
  De woonkamer is zo mooie ingericht!
  Super goed idee om de televisie kast van kleur te veranderen ;-)

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *