Workshops

© Jeroen Broeckx

Met veel plezier deel ik mijn passie voor DIY in leuke, hands-on workshops. In principe kan ik alle projecten die je op deze website vindt als workshop aanbieden. Met passie vertel ik aan jouw bezoekers, vrienden, klanten hoe zij iets kunnen maken en help ik uiteraard een handje. Hoe het zit met materialen, wat mijn voorwaarden en tarieven zijn, kan je navragen via de contactpagina. Hieronder vind je enkele hele fijne workshops die ik achter de rug heb.

Voor PR bureau Pure gaf ik een workshop macramé plantenhangers maken aan de bezoekers van een Caudalie evenement. Dat was tegelijkertijd ook de eerste keer dat ik zo’n workshop gaf, maar het smaakte naar meer! We maakten mooie, neutrale plantenhangers om roze potjes in op te hangen.

WorkshopWorkshop

  • Tijdens het Yves Rocher 2017 Kerstevent gaf ik een workshop giftwrapping in natuurlijke stijl. Daarnaast kleedde ik de ruimte ook aan in Kerstthema.
  • Enkele weken later gaf ik voor Dille & Kamille in hun winkel in Gent ook weer een giftwrapping workshop, met de geweldige Dille & Kamille materialen. Ik stelde ook een Giftwrapping Guide samen die ik deelde op The Life Factory.