1 zwarte jurk, 4 verschillende looks

1 zwart jurkje, 4 verschillende looks

1 zwarte jurk, 4 verschillende looks

Ik heb zo’n leuk zwart jurkje ontdekt bij H&M! Het is een exemplaar tot aan de knieën met korte mouwen, van stevig tricot. Ik paste het een tijdje geleden al maar was toen in twijfel, want: het is best lang voor mij. Toch heb ik het jurkje gekocht omdat het zo leuk en gemakkelijk te combineren is, en omdat ik me niet langer schaam voor mijn lichaamsvormen :). Vandaag toon ik 4 manieren waarop je dit jurkje kan dragen en combineren!

Outfit 1 • warm & comfy

1 zwarte jurk, 4 verschillende looks

De eerste manier waarop ik het jurkje heb gecombineerd, is heel erg chill en comfortabel. Een ideale outfit om boodschapjes mee te doen of naar school toe te gaan, maar ook om lekker mee in de zetel rond te hangen. Ik draag hier een wollen vest en chelsea boots van Primark, en een gewéldige sjaal van Zara. Voor een handtas was ik te lui ;).

Outfit 2 • sweater girl

1 zwarte jurk, 4 verschillende looks

Het fijne aan dit bodycon jurkje is dat je het ook prima kan dragen als rokje. Trek er een leuke sweater overheen, en je hebt weer oneindig veel nieuwe combinaties! Ik ging voor een sweater van Sissy-Boy en trok oorringen met gelijkaardige steentjes aan, van Ebay. Qua schoenen ging ik voor stijlvolle (maar stoere, door de hoge zolen) lakexemplaartjes van Primark. Het tasje is vintage en ik vind het geweldig.

Outfit 3 • casual jeans

1 zwarte jurk, 4 verschillende looks

Op dit soort jurkjes vind ik een jeansvestje altijd heel erg leuk staan. Ik koos voor een H&M exemplaar en combineerde verder met veterschoentjes met sleehak van River Woods en een groene handtas van Primark. Verder heb ik nog hele mooie gouden oorringetjes in, met een klassieke knoop. Een combinatie die ik elke dag zou dragen!

Outfit 4 • black party

1 zwarte jurk, 4 verschillende looks

De laatste manier waarop ik het jurkje heb gecombineerd, is hélemaal partyproof. Met hoge chelseaboots van Primark en een gedrapeerde blazer en statementketting van Vero Moda maak je van dit jurkje een chique exemplaar. Ik draag verder nog een zwarte clutch van een ongekend merk. Dit is een sexy outfit die toch stoer blijft dankzij de schoenen. Helemaal mijn ding!

Een zwart halflang jurkje was duidelijk een kledingstuk dat ik jarenlang heb gemist! Het bodycon model zet je vormen extra in de verf en maakt het jurkje best sexy, maar je kan het zo casual combineren als je zelf wil. Een kimono lijkt me bijvoorbeeld leuk hierbij, of simpele sneakers. Met juwelen kan je ook nog eens losgaan. Je hoort het: go get this dress! Wat vind jij van de outfits?

25 Comments

 1. Kirsten

  Wat een ontzettend leuk jurkje! Hij staat je echt heel goed! Ik zou denk ik voor de warm&comfy gaan, dat is wel een beetje typisch ik. Staat het jurkje ook leuk met een maillot of panty eronder? Wil graag meer jurkjes en rokjes gaan dragen, maar zonder een maillot is het in de winter zo koud op de fiets naar school, haha :-)

 2. Marlotte

  Heel leuk jurkje waar je echt alle kanten mee op kan! Mijn absolute favoriet is warm & comfy, heerlijk zo’n lekkere dikke sjaal. Wat een leuke schoenen heb je bij outfit 2, heel mooi!

 3. Anna Laura

  Wauw wat een toffe outfits! Ik ben zelf niet echt van de jurkjes die vrij strak zitten maar het staat jou echt geweldig! En die sjaal bij outfit 1 “insert hartjesogen” Ik vind outfit 3 ook echt super leuk! Ook een beetje mijn stijl :) Super gedaan!

 4. Anna

  Heel leuk, alle vier! Ik ben echt dol op simpele zwarte jurkjes: kan áltijd. En is ook nog eens lekker makkelijk! Heb er ‘s ochtends namelijk nogal vaak last van dat ik echt niet weet wat ik aan moet trekken, haha.

 5. Britt • Annebrittures

  Het gebeurt niet vaak dat jullie fashion artikeltjes schrijven, maar wow, doe dit vaker! (: Frauke je lijkt een echte fashionista met deze combinatie’s en Arne legt je mooi vast op de foto. Ik heb hier wel wat aan! Ik had eigenlijk gehoopt dat het een t shirt dress was, maar zo’n bodycon uitstraling is niet mis! (Alleen heb ik er het figuur niet voor, haha.) Kei mooie combinatie’s! Ik zeg: vaker doen!

 6. Camille

  Hele leuke outfits! Ik heb hetzelfde jurkje, maar ik ben een stuk groter dan jij (1m74), waardoor het bij mij wat korter uitvalt. Ook leuk, maar ik vind het bij jou juist wel leuk dat het zo’n stoere, aparte lengte heeft! :)

 7. Linda

  Wat een supertoffe outfits! Staan je allemaal super en ook helemaal mijn stijl. Ik ga gelijk op jacht naar dat jurkje! Eindelijk een model dat niet zo kort is! Love it!

Geef een antwoord