10 tips om de herfst te omarmen

In ons kleine Belgenlandje hebben we de luxe om gedurende het jaar vier seizoenen door te mogen maken. Van de eerste bloemetjes en zonnestraaltjes in de lente tot sneeuw in de winter en snikhete zomers. Gewoonlijk ben ik altijd een beetje sip aan het einde van de zomer: dan wordt het weer slecht, de dagen korter en is het een pakje frisser. Reden genoeg om lekker te klagen, maar daar doe ik niet (meer) aan mee!

Elk seizoen heeft z’n charmes, zo ook de herfst. Wat dacht je van de herfstige tinten buiten? De laagjes en wollige kledingstukken die je weer boven kan halen? Lekker binnenzitten terwijl het buiten koud en donker is? Hoe meer ik eraan denk, hoe vrolijker ik ervan word!¬†Vandaag stond ik op en dacht ik: laat ik de herfst in huis halen! Ik kocht leuke lampionnetjes (die oranje plantjes), haalde herfstige thee en specerijen in huis en legde een dekentje op de zetel. Wat je nog meer kan doen om de herfst te omarmen? Ik geef je hieronder 10 tips! Enjoy! xo

2 Comments

Geef een antwoord