Do a date: herfstige boswandeling

4 DIY’s om de herfst in huis te halen

Do a date: herfstige boswandeling

We kunnen het niet langer ontkennen: die heerlijke warme, zwoele, lange zomer is voorbij. En dan kan de switch niet snel genoeg gemaakt worden… tijd voor kaarsen, warme dekentjes, zachte sloffen en gezellig voor de open haard thee of chocolademelk slurpen. ZA-LIG! Om jou en jouw interieur alvast in de sfeer te brengen, delen wij inspiratie voor leuke en herfstige DIY’s!

DIY bloemenletters

Bloemenletters

Neem een gedroogd boeket rozen, koop een handvol nepbloemen en plak ze op karton om zo geweldige bloemenletters te maken. Als je er dan ook nog eens het woordje ‘fall’ mee vormt, mag het duidelijk zijn dat de knuste tijd van het jaar is aangebroken! Overigens legden we hier al uit hoe je een boeket kan drogen.

DIY gezellige lampenkap met wol

Lampenkap met wol

Een lampenkap leuk decoreren? Dat doe je met wol. Vooral lekker shabby wol, met warme tinten en losse plukjes, doet het goed. Gewoon een paar bollen rond een lampenkap wikkelen en je bent al klaar. Zo cosy!

DIY 6x kaarsen(houders)

6 x leuke kaarsenhouders

Kaarsjes, kaarsjes, kaarsjes: hoe meer, hoe liever! Decoreer ze met takjes uit de natuur, kaneel (die geur!) of andere leuke knutselspullen om ze een persoonlijke draai te geven. Wees er ook vooral niet te zuinig mee!

Een herfstige foto printen op hout

Herfstige foto op hout

Neem een schijf hout (als het goed is, zaag je die zo even van een dikke tak of stam) en ‘print’ er een foto op. Geen gemakkelijke klus, maar het resultaat is érg leuk. Even oefenen (vooral met inktsoorten en printers), maar dan heb je ook wat.

Hoe breng jij de herfst in jouw huis? Voor ons wordt het overigens een hele leuke herfst, want die brengen we voor een groot deel door in ons nieuwe huis … SPANNEND! xo

4 Comments

Geef een antwoord