5 basics voor jouw herfstgarderobe

5 Basics voor jouw herfstgarderobe

Hi guys! Long time no talking blogging. Guess what, een verbouwing, job, opleiding en trouw combineren vraagt nogal wat. Tijd, vooral. En centjes, haha! Daarom moést ik wel ingaan op het voorstel van Omoda om een gesponsorde post te schrijven voor The Life Factory. Niet alleen ben ik loyale shopper daar, ook vond ik het onderwerp heel relevant: must have basics! 3/4 van mijn kleerkast bestaat uit basics, die ik combineer met één eye catcher om er toch weer steeds anders uit te zien. Ik toon je graag welke 5 items volgens mij niet mogen missen in je collectie.

1. De klassieker: een witte t-shirt

Wanneer ik ‘m een tijdje niet heb aangehad, ben ik steeds weer aangenaam verrast als ik een wit shirt aantrek: zo flattering! Doet het goed bij elke gelegenheid: van een snelle stop in de supermarkt tot een belangrijke klantenmeeting – witte shirts voelen nooit écht basic aan. Je vindt witte t-shirts uiteraard op vele plaatsen – online en in store – maar het is soms wel even zoeken naar een model dat jou perfect staat. Ik kies graag voor een stevige stof, een kort modelletje en een wat rechtere pasvorm. Ideaal om af te werken met een opvallendere broek of leuke accessoires!

Mijn favoriet (zie afbeelding): Notre-V

2. De blauwe jeansbroek

Net als het witte shirt – en ideaal om te combineren: een blauwe jeansbroek past bij elk seizoen en bij iedereen. Zelf heb ik de skinny jeans al lang niet meer aan gehad, maar kies ik voor een wijd exemplaar dat zowel bloesjes als korte tops mooi doet uitkomen. Classy vs street, de blauwe jeans is hoe dan ook een niet te missen must.

Mijn favoriet (zie afbeelding): Josh V

3. Een basic sweater

De suggesties die ik doe klinken wellicht heel… basic, maar ik verbaas me er steeds over hoe weinig mensen echt neutrale, comfy sweaters in hun garderobe hebben liggen. Gewoon zo’n gevalletje dat je met élke look kan combineren, in een warm maar casual stofje. Een kasjmier pulletje of juist wat lossere gebreide vest heb ik standaard bij om een net-wat-te-zomerse outfit toch nog aan te kunnen bij 10+ graden ;-).

Mijn favoriet (zie afbeelding): Drykorn

4. De zwarte jurk

Oftewel the little black dressNeed I say more? Eentje is geentje vind ik voor deze goed opgaan, want een zwart jurkje past bij elke gelegenheid en is het perfecte canvas om een look op te bouwen. Je combineert ‘m met klassieke loafers voor dames, hippe sneakers of een hakje en zo zet meteen de juiste mood. Handtas dabei, basic sweater van hierboven niet vergeten en ✨shinen maar✨!

Mijn favoriet (zie afbeelding): Neo Noir

5. een neutrale blouse

Ook een inkoppertje, al is dit een basic die ik zelf eigenlijk altijd uit het oog verlies! Naast blousejes met hippe prints of cropped exemplaren, is het slim om een neutrale (denk: wit, grijs, zwart) blouse in je kast te voorzien die je kan combineren met een jeans, een fancy pantalon, een rokje of zelfs over een jurkje kan knopen. Ik zie zo’n neutrale blouse het liefste in combinatie met een overload aan juwelen en een fleeky make-up. En jij?

Mijn favoriet (zie afbeelding): Selected Femme

Ik stel voor dat je na het lezen van deze post even in je kleerkast duikt en dit checklistje afloopt. Shirt? Jeans? Sweater? Jurk? Blouse? Check: jij bent klaar voor de herfst. Of toch nog niet? ;-)

Bedankt voor het lezen!

2 Comments

Geef een antwoord