5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

Afgelopen donderdag hadden wij de eer om aanwezig te zijn op de HEMA persdag. Arne kon er niet bijzijn, maar gelukkig ik (Frauke) wel! Want wat heb ik genoten van dat tripje … Richting Amsterdam! That’s right, we waren uitgenodigd op het HEMA hoofdkantoor bij onze noorderburen en hoe die dag eruitzag – maar meer nog, wat ik er ontdekte – vind je in deze blogpost.

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

Even het scenario van de dag. Samen met Zoë treinde ik ‘s ochtends in alle vroegte van Gent naar Antwerpen, om daar met een heleboel Belgische medebloggers & pers op de bus richting Amsterdam te stappen. Na een vlotte rit kwamen we toe op het HEMA hoofdkantoor en daar keek ik toch even m’n ogen uit. Een leuk gebouw met een lichtrijke open ruimte er middenin, vól moois van HEMA. We toastten, kregen een rondleiding en vergaapten ons al smullend aan alle leuke nieuwe spullen. ‘s Namiddags hadden we zelfs nog tijd om gauw Amsterdam even te doorkruisen. Wat een geslaagde dag – bedankt Saskia & Eline van The Wicked PR voor het inspirerende tripje!

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

En nu op naar het échte nieuws: alle mooie spullen die we bij HEMA te zien kregen! Ik klikte erop los met mijn camera en geef jullie tussendoor ook gelijk m’n 5 favoriete items mee. Die moét je hebben. (Al zijn de andere dingen vast ook moeilijk te weerstaan, I feel you).

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

HEMA komt met servies gemaakt van bamboe. Niet alleen vind ik de items heel schattig en de kleuren heel lief, bamboeservies is ook bio-afbreekbaar. En al etende goed zijn voor het milieu, dat noem ik nu eens win-win. Me wants!

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

Oh HEMA, wat doe je ons aan met al die leuke tuinspullen. Mochten we een tuin hebben, dan zou alles er vast terechtkomen. Niet dat we nu aan bovenstaande items zullen kunnen weerstaan, alleen moeten we het voorlopig maar uitstallen in onze (krappe) woonkamer :-). De lampen op batterijen zijn alleszins héél verleidelijk, wegens té schattig voor woorden.

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

Zal ik jullie een geheim verklappen? Op de Pressday maakte ik mijn eerste Polaroid-foto OOIT. Hoewel ik al héél lang aasde op zo’n schattige Instax Mini, kwam ik toch nooit aan kopen (en dus uitproberen) toe. Maar nu ik weet hoé leuk het resultaat is met zo’n good old Polaroid, denk ik maar één ding meer: hebben, hebben, hebben! De bovenste camera’s zijn trouwens wat nieuwer en geavanceerder. Ze hebben zelfs een selfiemodus, aka een spiegeltje op de lens. HAHA!

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

De HEMA binnenlopen en zonder notitieboekjes buitenlopen … het is een uitdaging die ik vaak niét doorsta. En zeker niet nu ik weet wat er weer allemaal voor mooi nieuws te vinden zal zijn. Trouwens, scroll nog één fotootje naar beneden. Ain’t that cuuuuute?!

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik bij de HEMA beautyafdeling vaak niet zo lang stilsta. Geen idee waarom eigenlijk, want er zijn best wel leuke dingen te vinden! En handige dingen … zoals de HEMA dupe van de alombekende Tangle Teezer. Aangezien ik die laatste veel te duur vind, ga ik bovenstaand exemplaar zonder twijfel kopen. Mijn lokken schrééuwen erom :-).

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

Pasen komt natuurlijk steeds dichterbij en daarvoor heeft HEMA weer allerlei leuke hebbedingen uitgebracht. Leuke kaarsen, paaseitjes, washitape. Oh, we gaan weer kunnen decoreren!

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

HEMA heeft trouwens ook héél veel leuke kleding. Het vestje hierboven moet ik echt hebben, dat lijkt me zo mooi voor op een all black outfit. We kregen trouwens niet alleen kleding te zien, ook geweldige bikini’s en badpakken en mooie lingerie. HEMA is duidelijk van alle markten thuis.

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday! 5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

Alhoewel, HEMA, puh-lease, breng bovenstaande smartphonehoesjes ook uit voor de Alcatel OneTouch Idol 3 alsjeblief ;-).

5 ontdekkingen op de HEMA Pressday!

HEMA was al één van mijn favoriete winkels voor decoratie, hebbedingen, stationary en cadeautjes en die liefde is alleen maar groter geworden na ons tripje Amsterdam. Mijn wishlist is weer flink aangevuld en wie weet zien jullie binnenkort al enkele items daarvan hier tevoorschijn komen. Het zou mij in ieder geval niet verwonderen ;-). Ben jij fan van HEMA?

22 Comments

  1. Kim

    Leuk leuk leuk! En wat handig dat spiegeltje op die nieuwe instax camera’s. Ik werk zelf nu bijna 1,5 jaar bij de Hema en elke keer als ik wat nieuws zie denk ik oooh leuk!

  2. Fifin

    Bianca zegt:Thanks voor je leuke berichtje. Ik heb je blog beekken! Super gaaf . ben je meteen gaan volgen, hoor. Idd het rekje is echt een goede aankoop geweest!Hoe heb je trouwens mijn blog gevonden?Groetjes Bianca

Geef een antwoord