5 x de ultieme adventskalenders voor beautylovers

Omg, did I really?! Jazeker: het is oktober en ik durf Kerst hier al te vermelden. Want eerlijk, nu de zomer toch echt definitief ten einde is, droom ik elke dag van de gezellige eindejaarsperiode. Niets zo leuk als met teveel eten en drinken éin-de-lijk weer met de hele familie samen te zijn. Vandaag deel ik met jullie de perfect manier om dat aftellen nog aangenamer te maken: met behulp van fancy adventskalenders vol schoonheidsproducten. Check mijn 5 favorieten!

Zoals jullie weten, ben ik ambassadrice van De Bijenkorf en dus ging ik uiteraard daar een kijkje nemen tussen de kerstproducten – want ja hoor, die vind je gewoon al! – en het aanbod aan adventskalenders. Kwestie van voor de beste kwaliteit te gaan 🙌

Tussen deze 5 adventskalenders wil ik alvast een keuze maken om dagelijks met véél plezier (en een stralend huidje) af te tellen naar Kerst:

  1. Rituals 3D adventskalender (€89,90). Dit miniatuur adventsdorpje is zonder twijfel mijn grootste favoriet! Niet alleen presenteert het geweldig – elk huisje is ook nog eens gevuld met een luxueus cadeautje.
  2. Babor adventskalender (€75). Deze vind ik zo’n leuke insteek hebben! Met dit sprookjesboek krijg je op 24 dagen een stralende huid – nét op tijd voor Kerst dus. 😄 Hij zit vol intensieve ampullen voor een vitalere, meer gezonde huid en een echte glow. Hoe cool is het dat je gewoon élke dag kan genieten van een mini wellness sessie! Dat maakt het aftellen gewoon nog fijner – al helemaal in de koude wintertijd.
  3. Dr. Hauschka adventskalender (€79,50). Qua looks lijkt deze adventskalender misschien wat saai naast de andere, maar hij zit vol schattige katoenen zakjes met kleine verrassingen. Ik heb gelezen dat het vooral sample sizes zijn van crèmes, maskertjes etc. dus vooral ideaal als je kennis wil maken met het merk!
  4. Clinique 24 days of Clinique adventskalender (€89). Als je net als ik fan bent van Clinique, ga je deze top vinden! Er zit zowel huidverzorging als make-up in, waaronder het 3-stappen systeem, de best verkopende lipstick en de populaire make-upremover. Opgelet: vooral geschikt voor de droge tot gecombineerde huid!
  5. Rituals 2D adventskalender (€59,90). De Rituals adventskalenders heb ik zelf al 2 x gehad en is iedere keer opnieuw een pretje om open te maken! De producten van Rituals ruiken ontzettend lekker (ik vind ook quasi elk gamma fijn) en gewoonlijk zitten er best volwaardige hoeveelheden in de adventskalenders. Ook heel leuk als cadeautje.

Er bestaan natuurlijk nog veel meer adventskalenders voor beautylovers, zo probeer ik af en toe ook die van Yves Rocher uit en heb je er ook die meer met make-up gevuld zijn – leuk als je je collectie daarvan wil uitbreiden! Zelf houd ik het meeste van badproducten, hydraterende crèmes of oliën en maskertjes omdat ik die dan meteen gebruik. Hello fantastische huid voor de feesten!

Ik ben benieuwd naar of jij weleens een beauty adventskalender hebt gebruikt en wat je ervan vond! Welke is jouw favoriet? Enne: kan je netjes wachten om maar één deurtje per dag te openen? 😏

2 Comments

Geef een antwoord