DIY letterslinger van papier

8 perfecte zondagse DIY’s

Zondag, rustdag! De perfecte dag om rustig aan de slag te gaan met een gemakkelijk, niet te tijdrovend DIY projectje. Grote kans dat je de materialen in huis hebt en je de deur niet uit hoeft. Met een lekker gebakje (of stukje fruit) en een dampende kop thee bij de hand, kan je op je gemak een van de volgende 8 projectjes uitproberen. Ze zijn heel doenbaar en de perfecte activiteit voor beginnende DIY-ers ;-). Geniet ervan!

Een DIY waar je enkel en alleen gekleurd papier en wat plakband voor nodig hebt, prima te doen toch?! Je maakt met behulp van een sjabloon deze prachtige diamanten. Ideaal ter decoratie of als ludiek cadeautje. Financieel niet zo veel waard, maar met veel liefde gemaakt ;-).

Ook een leuke: je eigen schriftjes maken. Ideaal als je net als ik nóóit genoeg notitieboekjes hebt. Met wat papier, naald en draad is je notitieboekje al klaar. Voor de decoratie kan je je creativiteit de vrije loop laten!

Misschien wel leuk voor ‘s zomers: zelf een haarbandje maken! Volledig zonder naald en draad, trouwens. Je hebt alleen maar leuke stof en een lijmpistool nodig. Ziet dit er niet supervrolijk uit?

Met wat eenvoudige flesjes en touw naar wens kan je hele leuke decoratie maken! Combineer verschillende vormen en texturen met elkaar voor het leukste effect. Vul de flesjes met verse bloemen, het moment om een veldboeketje te plukken!

Wist je dat je heel gemakkelijk op post-its kan printen? Superleuk om iemand een gepersonaliseerde, niet kriebel-krabbel boodschap te bezorgen. Of om een soort organisatiesysteem te ontwikkelen, waarbij je bijvoorbeeld je to-do lijst op de muur plakt. Alles is mogelijk! Bij ons vind je alvast een freebie met leuke opschriften.

Nog een pompelmoes liggen? Maak er een heerlijke, verkwikkende scrub mee. De geur is fantastisch, maar het gevoel evenzeer! De ideale introductie voor een namiddagje pamperen. Heerlijk, zo’n zondagen! Een scrub is ook altijd een tof cadeau-idee.

Letterslingers zijn een tijd héél populair geweest en ook wij wilden graag ons eigen exemplaar. Als DIY-bloggers konden we dan ook niet anders dan ze zelf maken, en dat lukte goed. Zo goed, dat we jullie uitlegden hoe je dit ook kan maken. Hangt er straks bij jou een zomerse spreuk aan de muur?

Ook onze zondag zal waarschijnlijk uit DIY-en bestaan, want we zijn met een intensief maar heel erg leuk projectje gestart. Hint: het is een soort meubel. En we zijn er nu al onwijs blij mee! Binnenkort lees je uiteraard meer, voor nu kan je alvast met deze projecten aan de slag ;-)! Geniet van je dag en bedankt voor je bezoekje aan onze website! X

9 Comments

  1. Sandra

    Toffe ideeën zie ik hier tussen staan! Ik vind vooral die van de schriftjes erg leuk. Zo simpel eigenlijk, maar je moet wel op het idee komen haha (ben ik dus niet goed in…). Leuke DIY’s dus! Sla dit artikel gelijk op. :)

Geef een antwoord