9 keer op de IKEA wishlist

9 x op mijn IKEA wishlist

Ahhh, IKEA. Ging ik er eerder misschien wel maandelijks eens langs, is het nu al bijna een jaar geleden. And I miss it! Want hoewel ik qua grote interieuraankopen eigenlijk wel goed zit momenteel, is IKEA natuurlijk de place to be voor decoratie. Misschien binnenkort toch maar eens langsgaan, dus! (En waarschijnlijk weer met een kar vol plantjes buitenrijden – classic IKEA.) Deze 9 zaken belanden mogelijks in mijn winkelwagen!

1 ➖ TORVFLY THEEDOEKJES

Ik ben een sucker voor leuk textiel in de keuken én een sucker voor alles waar citrusvruchten op afgebeeld staan. Tja, dan snap je dat deze dingen mijn hart sneller laten slaan!

Hier te koop voor €2,50 (4 stuks).

2 ➖ Bergshult / Pershult wandplanken

Deze heb ik ook al in mijn keuken hangen en wil ik binnenkort, als mijn nieuwe woonkamermeubel toekomt (ja, I did it!) ook graag in de woonkamer om planten, boeken en decoratie op te zetten. Eerst dacht ik aan een strakkere, simpele wandplank zonder beugels maar eigenlijk zijn deze praktischer om boeken tegen te laten steunen.

Hier te koop in de afgebeelde combinatie voor €40,98.

3 ➖ Voxlöv eetkamerstoel

Ik verving al 4 van de 6 stoelen aan mijn eettafel door nieuwe, frisse exemplaren in hout (twee witte, twee gele) en wil nu ook de lederen stoeltjes – die volledig kapot zijn gemaakt door fluff & fluff – al een poos veranderen. Ik dacht lang aan bistrostoeltjes, maar vind deze eigenlijk ook weel héél mooi!

De eetkamerstoelen zijn te koop voor €79,99 per stuk.

4 ➖ Opphem en Kristinelund spiegels

Spiegels: can’t get enough! Nu niet dat ik het leuk vind om mezelf de hele dag te bewonderen, maar ze voegen zoveel diepte en ruimte toe aan een interieur! Ik vind spiegels echt de perfecte decoratie. Ik heb al twee verschillende rotan zonnespiegels in de woonkamer en een mooie ronde met bamboe beklede, maar op de toekomstige wandplankjes wil ik er zeker nog eentje extra. Deze twee zijn kanshebbers omwille van hun leuke vorm & originele look!

De Opphem spiegel (54 x 77cm) is hier te koop voor €29,99 en de Kristinelund spiegel (62 x 50cm) is hier te koop voor €24,99.

5 ➖ Korsmon memobord

Ik zoek al een tijdje naar een leuk memobord om kaartjes & Polaroid foto’s op vast te maken in m’n eet/woonkamer. Alleen vind ik dan alleen van die basic, vierkante exemplaren en daar word ik niet zo wild van. Déze vorm daarentegen! Gotta have.

Het Korsmon memobord met clips kost (maar!) €12,99.

6 ➖ Svenshult wandplank

We blijven in de categorie van shiny wanddecoratie! Deze wandplank heb ik al op zoveel plaatsen gezien en vind ik echt de max. Ik heb een béétje twijfels of het niet too much zou zijn bij mij thuis, maar stiekem wil ik toch graag een exemplaar meenemen en uitproberen. Of het dan bij de andere wandplanken, of in de plaats van één komt, kan ik dan ook meteen beoordelen.

De Svenshult wandplank is 60 x 20cm en kost €12,99.

7 ➖ Knoppäng lijst met afbeeldingen

Ik moet eerlijk zeggen, van de lijsten word ik niet bepaald wild, maar de afbeeldingen erín vind ik helemaal geweldig. Dus ben ik best bereid het geheel aan te kopen om de prenten dan met klemmetjes en plakkers op de muur vast te maken. 😉

Voor de set van 8 afbeeldingen + lijsten betaal je hier €39,99.

8 ➖ Solklint tafellamp

Ik hou van retro lampen en deze Solklint lijkt me de perfecte lichttemperatuur te verspreiden. De combinatie messing + glas is echt pretty en ook het formaat van de lamp vind ik top. Nu nog beslissen of ik ‘m in de woonkamer of slaapkamer zet!

De Solklint tafellamp kost €14,99.

9 ➖ VÅRFINT dienblad

Oké, wellicht val ik in herhaling, maar ook voor mooie dienbladen ben ik een sucker. En zeker als ze een praktische vorm hebben waar lekker veel op past! Dit exemplaar is 47 x 32cm groot en lijkt me niet alleen perfect om thee op te serveren, maar ook als decoratie!

Voor het Vårfint dienblad betaal je hier slechts €9,99.

Zo hè, een hele lijst! Ik hoop maar dat niet alles beschikbaar is, want anders loopt mijn rekening vast alsnog hoog op. Ik zou namelijk ook nog wel een nieuw dekbed kunnen gebruiken en wat kussenslopen… om nog maar over tuindecoratie te zwijgen. Ik dénk dat ik mijn bezoekje nog even uitstel, haha! Ben jij recentelijk nog in IKEA geweest of heb je ook zo’n wishlist als ik?

3 Comments

Geef een antwoord