Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Bloemen zijn geweldig. Ze kunnen van je huis een knusse thuis maken en ontzettend veel sfeer aan je woning toevoegen. Als het kon, zouden Arne en ik elke dag heel veel verse bloemen kopen en overal in ons appartement verspreiden. Maar 1) dat kost behoorlijk wat en 2) ze gaan zo snel weer kapot! Daarom halen we liever één keer in de zoveel tijd een groot, vers boeket vol moois. En nu moeten we dat halen al niet meer zelf doen, want er bestaat Bloomon!

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Net zoals je een abonnement kan hebben op Netflix, de sportschool of een beautybox, kan dat nu met Bloomon op bloemen! En geef toe: dat is toch wel het coolste abonnement dat er bestaat?! Voor ons dan toch. Het systeem is heel eenvoudig: je bepaalt welk soort boeket je wil ontvangen (small, medium of large), hoe vaak je dit wil (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks) en of je de bezorging ‘s avonds of overdag wil. Voor de rest gaat alles vanzelf! Bloomon is een service in Nederland, maar is z’n weg aan het maken door ons Belgenlandje. Wie uit Gent of Antwerpen komt, kan alvast een bestelling plaatsen!

Wij ontvingen een medium boeket en een bijhorende vaas als welkomstgeschenk. De dag voor ontvangst kregen we een sms’je met het uur waarbinnen ze zouden toekomen en dat gebeurde dan ook (al was het wel maar nét binnen het uur nog ;))! Het boeket was omhuld met papier en stak in een emmer. De vaas kregen we in een zak apart, stevig verpakt in bubbeltjesplastic. Over de verzending en ontvangst kunnen we dus zeker niet klagen! Er werd ons ook gelijk geadviseerd om ze zo snel mogelijk in water te plaatsen, wat we deden.

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Het boeket zelf is ontzettend mooi en gevarieerd. Er zitten vooral heel veel verschillende bloemen in, het is geen ‘cliché’ boeket met steeds terugkomende bloemenpatronen. De bloemen zijn heel lang qua stengel, waardoor ze mooi passen in de (best wel grote!) vaas. Hierdoor staan ze vooral mooi op bijvoorbeeld een schouw of een grote tafel, als eyecatcher.

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

De bloemen waren nog zeker niet allemaal open, vele moeten nog openbloeien. Hierdoor geniet je langer van je boeket, maar leek het boeket in eerste instantie wel wat minder vol dan we hadden verwacht. Alsnog mooi, maar wat ons betreft kan er nog iets meer ‘vulling’ bij (zo vallen de bloemen ook mooier). Desalniettemin is het prachtig om zo’n mooie bloemen in huis te hebben en worden we steeds blij wanneer we ze zien (aka non-stop want ze staan op onze schouw!). Om nog maar over de geur te zwijgen, hmmmmm! Beelden zeggen meer dan woorden, dus hieronder vind je véél foto’s van alle verschillende bloemen in het boeket.

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon! Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Naast de vaas en het boeket, kregen we ook een leuk en vrolijk kaartje van Bloomon.

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

Op de achterkant staan de namen van de verschillende bloemen in het boeket, wat bij ons alvast een speurtocht opleverde naar het juiste exemplaar. Daarnaast vind je op het kaartje ook wat meer uitleg over bepaalde planten, en verzorgingstips (stengel afknippen en water veel verversen, bijvoorbeeld). Ook zat er nog een zakje met verzorging bij het boeket, dit kan je toevoegen aan het water.

Altijd verse bloemen thuis met Bloomon!

De boeketten komen vrijwel rechtstreeks van bij de kweker, waardoor ze lang meegaan, en worden met veel liefde samengesteld door bloemstylist Anton. Meer info daarover vind je ook op de website! Je vindt er trouwens ook foto’s van de boeketten die al zijn geleverd. Voorlopig is er in België dus enkel nog een testfase, waarin je de medium of large boeketten kan bestellen en je enkel twee- of vierwekelijks kan ontvangen. Voor een medium boeket betaal je €22,50 en voor een large €27,50. Klinkt duur, maar voor een boeket bloemen (zeker met zoveel verschillende soorten) betaal je al snel een prijsje. Al valt het uiteindelijk best wel mee, zeker als bijvoorbeeld maandelijkse treat. Het gevoel dat je krijgt van verse bloemen in huis, maakt alles goed! :)

Kende jij Bloomon al? Hou je van bloemen?

12 Comments

  1. Paulien

    Oh, zo leuk! Ik volgde bloomon al op Instagram omdat ik vind dat ze zo’n mooie boeketten hebben, maar verkeerde nog onder de illusie dat ze alleen in Nederland leverden. Jouw blog levert me dus het leukste nieuwws van de week, hihi! Heel mooie foto’s ook! X

Geef een antwoord