And we're live!

And we’re live!

And we're live!

Hé daar! Ja, je bent nog steeds op The Life Factory. Alleen steekt de website sinds vandaag in een fris, nieuw jasje! We hebben achter de schermen heel hard (en al heel lang!) gewerkt aan een nieuwe look en uitstraling voor onze geliefde blog en uiteindelijk zijn we bij deze lay-out beland. Hij is volgens ons hélemaal perfect, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar wat jij ervan vindt!

Wat is er nieuw?

Er zijn een paar kleine dingetjes veranderd aan onze blog nu we deze nieuwe lay-out hebben gelanceerd. Geen grote dingen, maar wel een paar fijne features :).

 • Er is een slider! Die straalt een beetje uit in welk thema onze blog staat. We zetten er onze meest favoriete DIY’s, interieurupdates of andere posts in en proberen zo in één keer duidelijk te maken wat wij op The Life Factory zoal doen!
 • Je kan berichten nu ‘liken’. Zie je het hartje links van een post staan? Klik er maar eens op om het uit te proberen! Het zou heel leuk zijn mochten jullie laten weten of jullie een update leuk vonden door een hartje uit te delen. Zo zien wij gelijk welke posts wel en niet in de smaak vallen! En het kost minder moeite dan een reactie achterlaten ;-).
 • Posts zijn trouwens ook gemakkelijker te delen, check alle icoontjes langs de zijkant! Ook een post doorsturen via e-mail is bijvoorbeeld geen enkel probleem.
 • De prentjes zijn groter geworden! Aangezien wij heel erg focussen op mooie foto’s en mooi beeld, hebben we de nadruk daar ook op gelegd in deze nieuwe lay-out. Doordat alle foto’s nu groter zijn geworden, zal je wel zien dat bij oudere posts de afmetingen nog niet kloppen. Normaal gezien worden alle komende posts wel met de juiste formaten online gezet!
 • De categorieën zijn onderverdeeld in subcategorieën, zodat je nog gemakkelijker kan vinden wat je zoekt. Kijk maar eens in het menu van bijvoorbeeld de DIY’s, zie je al die verschillende soorten? Je kan overigens ook nog steeds klikken op de hoofdcategorie, dan zie je alle posts (chronologisch) bij elkaar.
 • Last but not least: onze website is heel mobiel/tabletvriendelijk geworden! Een must in deze tijden waar blogs al láng niet meer enkel op de computer worden gelezen. Je kan gemakkelijk het menu openen, door de posts scrollen en reacties achterlaten op je mobiele device.

Wat is niet veranderd?

Onze passie voor zelf dingen maken, mooi interieur, vrolijke foto’s, gezelligheid, interactie met jullie – onze blog an sich dus! Een nieuw uiterlijk betekent niet dat we qua stijl of inhoud veranderen, dus jullie zullen hier nog steeds blijven vinden waar jullie voor naar The Life Factory komen. Alleen gaan we nu met nóg meer plezier werken aan leuke posts voor jullie! Enjoy!

Wat vind jij van de nieuwe lay-out? Bedankt voor het geduld en de support!

32 Comments

 1. Maaike

  Wauw, ziet er prachtig uit! Heel tof dat de foto’s nu groter zijn, en de slider is ook echt een eyecatcher. :) Ik weet nu al dat ik hier vaker ga komen om alleen al even over de homepage te scrollen…

 2. Anna

  Wow! Dit is even anders! Ziet er heel clean uit. Eventjes wennen natuurlijk, maar heel mooi :). Fijne nieuwe features – wat slim om bezoekers hartjes te laten geven!

 3. Paulien

  Heel mooi en fris! Vooral het ‘lees meer’-verfborsteltje vind ik werkelijk geniaal :-) En hoewel ik normaal gezien geen fan ben van sliders past die van jullie perfect in het geheel. X

 4. Leanne

  Wauw, ik was zelf al heel lang op zoek naar een ‘like’ button voor op mijn blog. Leek me zo handig, omdat ik zelf niet zo van reageren ben, maar dan wel kan laten zien dat ik het heb gelezen en leuk/interessant vond. Super tof en ook mooi clean die layout!

 5. Elisse

  Wauw Arne en Frauke, wat is jullie site mooi geworden! Duidelijk oog voor alle details. Die “lees meer”-button, zo tof! En jullie logo is ook al zo mooi. Knap knap! Kudos to you :)

 6. Annelies

  Wauw, ziet er strak uit! Wat een fijne nieuwe lay out. Lekker fris en rustig. Kijkt fijn weg. Veeeeel beter zo (vind ik persoonlijk) al was die andere lay out ook wel lekker vrolijk. Het logo vind ik echt super!

Geef een antwoord