Anna Nooshin On Life

Anna Nooshin On Life

Anna Nooshin On Life

Anna Nooshin, je kan er bijna niet meer omheen tegenwoordig. Ze bouwt stevig aan haar carrière en met haar leuke attitude en goede modesmaak kan dat niet anders dan slagen. ‘On Top’, haar eerste boek, heb ik helaas nog steeds niet gelezen … Maar de opvolger ‘On Life’ dus wel! Het is een klein, vlot leesbaar exemplaar waar je spontaan vrolijk van wordt.

Anna Nooshin On Life

Het boek is eigenlijk eerder een boekje te noemen, het past perfect in een klein handtasje. Het telt iets meer dan 160 pagina’s, heeft dunne glanzende pagina’s en bevat vooral veel foto’s. De cover vind ik echt heel mooi, trouwens!

Anna Nooshin On Life

Het boek gaat over verschillende onderwerpen uit Anna’s leven: make-up, kleding, vriendinnen, de liefde of haar zussen. Per hoofdstuk interviewt Anna de mensen die het dichtste bij haar staan en praat ze met hen over het onderwerp. En over haarzelf, want je leest bijvoorbeeld ook wat vriendinnen Anna’s slechtste eigenschap vinden. Daarnaast zijn er vaak nog enkele korte tekstjes te vinden over het onderwerp, met tips van Anna herself.

Anna Nooshin On Life

Wat mij aanspreekt aan het boek, is de mooie fotografie. Er zitten hele sfeervolle beelden van Anne en de geïnterviewden in verwerkt, aangevuld met een boel persoonlijke polaroids. Opzich zou ik daar niet echt wild van worden, maar op de een of andere manier spreekt het mij bij Anna wel aan. Iets met goeie genen, ofzo. ;-)

Anna Nooshin On Life

Het stukje over de basisgarderobe sprak mij het meeste aan, omdat ik over kleding nog wel wat bij kan leren. Ik heb zin gekregen om grondig door mijn kleerkast te gaan en vanaf nu enkel duurzame basics en andere items te kopen. Maar laat je niet misleiden, het boek is zeker geen stap-voor-stap gids met vele tips en tricks. De teksten zijn kort en vlot geschreven en werken eerder ter inspiratie dan als echte instructie.

Anna Nooshin On Life Anna Nooshin On Life Anna Nooshin On Life

Ook Anna’s vriend Danny komt aan het woord. Ik vond dat een heel mooi en interessant stukje, omdat hij toch een beetje ‘de man achter’ is. Leuk dat Anna zo wat meer van haar privéleven blootgeeft. Dat is eigenlijk hoe ik het boek zou omschrijven: je leert Anna beter kennen, dus als je in haar niet geïnteresseerd zou zijn, wordt het niks ;-).

Anna Nooshin On Life

‘On Life’ is een klein, mooi boekje dat leuk is om bijvoorbeeld onderweg te lezen. Mooie beelden, vlotte tekstjes en leuk om Anna Nooshin beter te leren kennen. Het boek maakt vrolijk en inspireert, zonder veel meer te doen dan dat. En voor €15 is dat precies waarop ik had gehoopt. Heb jij het boekje al gelezen?

9 Comments

  1. Maartje

    Dat ziet er toch wel leuker uit dan ik eerst dacht! Ik had het boekje zien liggen en vond het een erg klein en dun boekje voor 15 euro. Gelukkig is de inhoud (waarschijnlijk) een stuk leuker dan ik had verwacht!

Geef een antwoord