(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas!

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

Het nieuwe schooljaar komt steeds dichterbij en dat betekent ook: tijd om na te denken over back-to-school items. Welke tas zal je dit jaar meenemen, wat erin komt te zitten en hoe je ze combineert zijn vast vragen die ook jou niet ontgaan zijn! Vandaag delen we, in samenwerking met Duifhuizen tassen en koffers, een geschikte outfit, tips en een prachtige DKNY tas. Laat je inspireren!

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas (Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

Hierboven zie je mijn ideale back-to-school outfit. Zoals je ziet, ben ik gegaan voor een luchtige, zomerse maar toch nette look. Ik combineerde het zwart van de mooie DKNY handtas met blauwtinten en zwierige materialen, om het strakke wat in contrast te zetten.

Gelijk een goede back-to-school outfittip: kies voor laagjes! Je weet nooit hoe warm het zal zijn en of ze de airco in die ene aula nu goed geregeld hebben of juist niet, dus bereid je daar gewoon op voor. Het jeansvestje is lekker warm en beschermt tegen de wind, maar je kan het ook uitdoen wanneer je jezelf helemaal voelt opwarmen.

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

Zo dus! Zoals je kan zien, is de tas zowel draagbaar als schoudertas als als handtas. Handig! Zo kan je ‘m op de fiets combineren zoals op de eerste foto’s, en eens aangekomen mooi rond je arm laten bengelen. De items die ik draag zijn trouwens allemaal van H&M, je ziet ze ook in deze shoplog.

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas (Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

Ik koos voor een zwart, luchtig bloesje met geweldige bohemian details. Kleine inkepingen bijvoorbeeld, en allemaal flosjes aan de mouwen en bovenaan. Ook de losse mouwen zijn geweldig comfortabel en helpen ook weer als je het te warm zou hebben (zonder dat je als een strandganger in topje met spaghettibandjes arriveert ;-)). Ik koos voor een zeer luchtige en zwierige maxirok met bohemian blauwe print en splitten aan de benen. Netjes en bedekt, maar ook weer zomers en een tikkeltje sexy. Een ideale combinatie om terug naar school te gaan!

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

Mijn schoenen zijn sandalen met blokhak. Het suède en de kleur houden het geheel chique, de sandalen zelf zijn nog lekker zomers (tja, zo is die overgang nu eenmaal minder zwaar) en nog een back-to-school outfittip: de platformen zijn geweldig. Hakken op je eerste dag zijn misschien niet ideaal, maar met platformschoenen kan je jezelf toch langer laten lijken. Alleen dan een pak comfortabeler :-).

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas (Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

En dan, waar jullie vast op zaten te wachten: mijn nieuwe DKNY tas! Ik vind ze echt hélemaal perfect. Het model is gemaakt van stevig zwart leder en heeft een strakke, rechthoekige vorm. De gouden details en het labeltje vooraan de tas, maken het tot een chique geheel. De tas heeft ook mooie gouden ‘pootjes’ om op te staan en kan dus zowel om de schouder als in de hand worden gedragen.

(Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas (Back-to-school) outfit met mijn nieuwe DKNY tas

Ook de binnenkant is mooi en luxe afgewerkt, met een DKNY-print en zakjes langs beide kanten. De handtas is trouwens net wat kleiner dan A4 formaat, misschien wel handig om te weten. Daarbij geef ik gelijk nog een tip: kies voor een niet al te grote tas (en eigenlijk ook geen rugzak), zo vermijd je dat je je rug overbelast. In deze tas kunnen al mijn school essentials en overlaad ik me toch niet: portemonnee, basic make-up, deodorant, een mini parfumspray, mijn agenda, een schrift voor notities, sleutels en m’n gsm. Er kan nog veel meer bij, maar daar ben ik geen fan van. Je handtas moet geen stort worden, haha.

De tas is te koop voor €259,- bij Duifhuizen tassen en koffers. Er hangt inderdaad een prijskaartje aan, maar dat is nu eenmaal wat je betaalt voor een merk. Plus: het stevige leder (waardoor je tas ook niet zal uitzakken), de mooie looks en chique uitstraling maken dat ik dat zeker de moeite waard vind. I’m a fan!

Weet jij al wat jouw back-to-school outfit wordt? Herken je je in deze tips? En vooral: wat vind je van m’n nieuwe tas?! ;-)

4 Comments

  1. Marlous

    Wat een leuke outfit! Mooie tas ook, al gebruik ik voor school ‘t liefst lekker nerdy een rugzak zodat ik zeker weet dat m’n laptop goed beschermd is en al m’n zware boeken er niet uitscheuren. Deze tas vind ik veel te mooi om voor school te gebruiken! :p

Geef een antwoord