Beauty Bourjois nieuwe items

Beauty: nieuwe Bourjois items

Beauty Bourjois nieuwe items

Sinds november liggen er een aantal hele mooie nieuwe Bourjois producten in de rekken van Kruidvat, DI, INNO en onafhankelijke parfumerieën! Het zijn zowel items voor het gezicht als voor de ogen, lippen en nagels. Ik heb alles uitgeprobeerd en maakte er bovenstaande look mee. Tijd voor een uitgebreide review!

Beauty Bourjois nieuwe items

Dit zijn alle mooie nieuwe items. Je ziet allerlei spullen om de Bourjois Kerstlook mee te maken, namelijk de Volume 1 seconde mascara in ultra black, de Mega Liner ultra black, een nieuwe kleur van de Color Edition 24h cream oogschaduw, een nieuwe kleur van de Rouge edition velvet en een Vernis 1 seconde nagellak. Daarnaast zijn er ook nieuwe Palettes Smoky Stories voor de ogen en is er een nieuwe Silk Edition compact poeder.

Palettes Smoky Stories – €13,99 p/s

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

De nieuwe Smoky Stories oogschaduwpalettes bestaan in 8 kleurenvariaties, waarvan ik 02 over rose in mijn bezit heb. Dit palette bevat 4 kleuren: een heel glitterige lichtroze tint, een erg lichtpaarse matte tint, een soort violetachtig bruine tint en een donkerbruine chocoladekleur. Mooi bij elkaar! De kwaliteit van de oogschaduw vind ik echter niet echt indrukwekkend. De pigmentatie van de donkere kleuren is oké, al zijn ze nogal vlekkerig, maar de lichtste kleuren zie je bijna niet terug. Vooral de glitterkleur is heel moeilijk om mee te werken helaas.

Color Edition 24h cream oogschaduw – €11,99 p/s

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

Ik heb al heel wat ervaring met de Bourjois 24h Colour Edition cream oogschaduws. De verpakking is strak, praktisch en best wel mooi en ik vind het ideaal dat je de kleur van de oogschaduw erdoorheen ziet. Er zijn twee nieuwe kleuren namelijk 07 Flocon d’Or en 08 Marron Givré – ik heb laatstgenoemde. De oogschaduw dekt enorm goed, heeft een aangename textuur en blijft prima zitten op het oog (zeker met oogschaduwbasis). Ik gebruik dit als oogschaduwbasis (om de kleuren intenser uit te laten komen) en vind het effect top! De kleur is mooi intens donkerbruin met zilveren shimmer erdoorheen, erg pretty. Jup, aanrader dit!

Rouge Edition Velvet – €13,99

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

Is het een lipgloss? Een lipstick? Wel, een soort van allebei! Dit supergepigmenteerde creamy lipproduct breng je netjes aan met een sponsapplicator, maar de dekking doet denken aan een top lipstick. Deze bestaat al in bepaalde kleuren, maar deze tint 09 Happy Nude Year is nieuw. Erg mooie kleur! En … deze lipcream is matte qua effect, wat ‘m voor mij gelijk dubbel zo leuk maakt want I heart matte! Ondanks het matte voelt ‘ie totaal niét uitdrogend aan en dus ben ik er absoluut fan van!

Mega Liner Ultra Black – €11,99

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

Deze Bourjois eyelinerpen is nieuw, en heeft een extra brede zijde voor een flinke wing. Ik was eerst een beetje bang: zou dat niet juist héél onhandig zijn? Maar gelukkig komt de stift wel op een punt uit waardoor je er alsnog netjes mee kan werken. De eyeliner is intens qua kleur, brengt gemakkelijk aan en blijft super zitten. Ik heb zelf nog liever een flexibele felt tip, maar dit is een waardig alternatief!

Volume 1 seconde mascara in ultra black – €15,99

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

De Bourjois Volume 1 seconde mascara is voor mij geen onbekende. Ik gebruikte tot voor kort de gewone versie namelijk elke dag en was er heel erg over te spreken. Handig borsteltje en een fijn effect! Deze Ultra Black versie heeft een wat dikker, stugger kwastje met kortere stompjes en dat blijkt nog béter te pakken op mijn wimpers … wat een volume geeft deze mascara zeg! Onwijs mooi. Mijn favoriete mascara van het moment!

Silk Edition compact poeder – €13,99

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

Wat heeft deze compactpoeder een onwijs mooie, strakke verpakking! Ziet er heel stijlvol uit. Het deksel kan je opendraaien en kantelen in elke mogelijke richting, heel handig. De spiegel erin trouwens ook! Het poeder zelf is qua kleur perfect voor mij op het moment. Het laat zich gemakkelijk aanbrengen met een stevige poederkwast en is absoluut niet korrelig qua textuur – eerder zelfs naar creamy toe! Deze compactpoeder mattifieert mijn gezicht prima zonder een onnatuurlijk effect te geven en blijft prima zitten. Het enige wat mij stoort is de nogal aanwezige ‘klassieke poedergeur’ die er vanaf komt, ik ruik daar niet graag naar haha.

Vernis 1 seconde – €8,49

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

Van de Bourjois Vernis 1 seconde lakjes ben ik altijd al fan geweest. Leuke potjes, dekken héél goed, hebben een brede platte kwast waardoor ze vlot aanbrengen en blijven goed zitten. De kleur hierboven, 44 Grey To Meet You, is qua kleur nogal aan de sobere kant – donkergrijs met een blauwe ondertoon – maar wel ideaal voor de feestdagen want stijlvol. Ik ben opnieuw overtuigd door de fijne textuur in ieder geval!

Mijn Bourjois feestdagen look!

Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items Beauty Bourjois nieuwe items

Bovenstaande look heb ik gemaakt met alle producten die je in deze post zag. Qua foundation draag ik de L’Oréal Nude Magique foundation, mijn wenkbrauwen kleurde ik in met de Catrice Eyebrow Stylist en op m’n wangen draag ik een Gosh blush in watermelon. Ik ben eigenlijk fan van alle producten, al zou ik het oogschaduwdoosje zelf waarschijnlijk niet kopen. De liptint, creamy oogschaduw en mascara absoluut wél! Wat vind jij van deze nieuwe producten en look? Let me know, hoor ik graag! 

12 Comments

Geef een antwoord