Braun face epilator + cleansing brush

Braun face epilator + cleansing brush

Braun face epilator + cleansing brush

Ik liet deze Braun face epilator + cleansing brush al een keertje zien in een Snapshots Sunday, en toen kwam de vraag of ik ‘m wou reviewen. Natúúrlijk! Al helemaal omdat ik het echt een topding vind en ik dus maar al te graag deel hoe het werkt en wat het doet :). Deze set bestaat uit een schattig opbergtasje, een spiegeltje, een borsteltje om haartjes weg te halen en de tool zelf waarbij er een epilator-opzetstuk en cleansing-opzetstuk zit.

Braun face epilator + cleansing brush (2 van 4)

Het spiegeltje is echt ideaal, want er zit een lichtje in waardoor je in elke omstandigheid duidelijk alle haartjes kan zien zitten. Zo mis je niks!

Braun face epilator + cleansing brush

De epilatortool is bedoeld om gezichtshaar te verwijderen, zoals bijvoorbeeld verdwaalde haartjes bij je wenkbrauwen, of op je bovenlip. Er zitten 10 micro-openingen in de kop zodat je alle kleinste haartjes mee kan trekken en dat lukt ook prima want deze epilator maakt 200 bewegingen per seconde! Hierdoor ben je in no-time klaar met ontharen. Je kan de draairichting instellen, zodat je altijd netjes tegen de haarrichting in kan epileren.


Hierboven zie je hoe de tool werkt en hoe ik ‘m gebruik. Doordat er zoveel haartjes tegelijkertijd weggetrokken worden, voel je wel echt meer dan wanneer je epileert met een pincet of wax. Langs de andere kant: het is veel sneller klaar, dus korte pijn. Ik vind het verdraagbaar, maar niet heel prettig! Alle haartjes zijn wel echt gelijk weg gelukkig, dus je hoeft elke zone maar één keer te doen. Na gebruik kan je best even insmeren met hydraterende crème! Ik hou hier trouwens mijn wenkbrauwen mee bij, maar ik raak niet aan de vorm. Dat doe ik alleen maar héél voorzichtig met een pincet!

Braun face epilator + cleansing brush

De cleansing brush heeft 10 000 haartjes op de kop en maakt supersonische bewegingen waardoor je huid superschoon wordt. Je brengt gewoon wat reinigingsgel/crème aan op je gelaat en gaat er zachtjes met de borstel overheen. Ik gebruik meestal gewoon micellaire cleanser en dit is qua textuur bijna water, dus ik moet eerlijk bekennen dat dit nog geen dagelijks gebruikte tool is geworden.

Deze mini face epilator + cleansing brush van Braun is sinds ongeveer half september verkrijgbaar en kost, naargelang het model dat je kiest, €64 tot €89. Een nieuwe cleansing brush (dus enkel het opzetstuk) kost €15.

13 Comments

 1. chucky1012

  Wat een handig apparaat om overtollige haren van het gezicht te kunnen verwijderen!
  Fijn dat je dmv van de speciale opzetborstel je gezicht goed kan reinigen en kan ontdoen van alle vuil van uitlaatgassen en onzuiverheden minder zichtbaar kan maken ;-)

  Goed begin van een nieuwe week Xoxo

 2. Michaela

  This looks promising. I use usually wax for hair in my face and i either get it done professionally which is expensive or i do it myself which means not even half gets removed and my face looks like i went face first into a candle.
  I might give this a shot. I also wanted to try for quite some time a face cleansing brush. So for that price being able to try both is seductive.

 3. Charlotte

  Lijkt handig om de bovenlip te ontharen, maar je wenkbrauwen ermee in een mooie vorm brengen is toch al een heel pak moeilijker. Vinden jullie dan niet dat het apparaat beperkt is in gebruik?

Geef een antwoord