Beauty complete make-uplook onder €12

Complete make-uplook onder €12!

Beauty complete make-uplook onder €12

Ik ben altijd wel in voor een uitdaging. Challenges met make-up zijn hélemaal mijn ding. En dus wou ik al lange tijd de $20 make-up challenge doen, die hier in België/Nederland al snel vervormd is naar de €20 challenge. De opdracht? Maak een compléte make-uplook onder de €20. Nu vind ik dat nog best wel een hoog bedrag – go budget! – en dus daagde ik mijzelf uit onder de €15 te blijven. Wat bleek? Het lukt zelfs voor minder dan €12! Hieronder zie je welke producten ik heb gebruikt en hoe ik deze look maakte.

Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12

De twee duurste items die ik bij het maken van deze look heb gebruikt, zijn foundation en wenkbrauwpotlood. Dit omdat ik een goede basis ontzéttend belangrijk vind, en deze foundation doet ‘t super voor zijn prijs. Qua wenkbrauwpotlood moet de kleur natuurlijk perfect zijn, en dat is nu eenmaal het geval bij het Catrice potlood (dat nog steeds onwijs betaalbaar is!). Verder raad ik voor goedkope en toch best wel prima make-up de Action héél erg aan. Max & more is een onwijs cheap merk!

Natuurlijk ben ik een beetje creatief geweest: foundation bracht ik aan met het sponsje dat bij de poeder foundation (die ik gebruikte als bronzer en oogschaduw) zat, ik gebruikte goedkope kwasten en lipstick op m’n wangen. En tóch vind ik het resultaat super. Jullie?

Beauty complete make-uplook onder €12 Beauty complete make-uplook onder €12

22 Comments

 1. Anne-Sophie

  Mooi! Ik heb een tijdje geleden ook oogschaduw en oogpotlood gekocht bij de action en ik zie weinig verschil met een ander budgetmerk. Naar hun BB/CC/foundation dingen ben ik ook wel eens benieuwd :)

  1. Frauke + Arne

   Dankjewel iedereen voor de superlieve reacties :D! En klopt Anne-Sophie, soms vind ik Action producten zelfs béter dan Catrice/Essence/… terwijl de prijs nog maar een kwartje daarvan is haha! X

 2. Anke

  Zo mooi gedaan ! Het lijkt of je ook uren aan je make-up gespendeerd hebt, terwijl dat dat waarschijnlijk ook niet echt het geval is geweest :D Super look, staat je beeldig !

Geef een antwoord