Deze leuke stationery vind je NU bij Action

Deze leuke stationery vind je NU bij Action!

Het was alweer even geleden dat ik nog bij Action langsging. Hoewel we nu veel dichter bij een filiaal zitten, was ik – vooral door zo weinig bloggen – een beetje vergeten wat voor leuke spullen ze daar soms hebben. Je moet altijd een beetje door de troep kijken, maar dan heb je ook wat! Supergoedkope stationery bijvoorbeeld, of mooie vaasjes en kaarsen, interieurdecoratie enzovoort. Anyways, het was dus al even geleden en ik had zin om wat inspiratie op te doen voor do it yourselfs. Vaak liggen er tussen de knutselspullen erg originele items waarmee ik zo iets kan bedenken om te maken, dus een tripje naar Action geeft me meestal wel leuke ideetjes. Deze keer was dat ook weer het geval, maar ik ging niet alleen met DIY-materiaal naar buiten … deze gewéldige stationery kon ik namelijk ook niet weerstaan!

Deze leuke stationery vind je NU bij Action

Nu Arne en ik in ons nieuwe huis wonen, heb ik eigenlijk nog niet zoveel tijd doorgebracht aan mijn bureau. We hebben een hele leuke dubbele bureau met schragen en ladekastjes, mooie stoelen en flink wat ruimte, maar toch kies ik telkens voor de zetel om te werken (zo ook nu overigens). Toch wilde ik mijn hoekje wat gezelliger aankleden en dus kwam deze Action stationery als geroepen. Ik merk dat ik nu toch al iets sneller naar boven trek om te werken, vooral wanneer ik me goed wil concentreren. En er is lekker veel licht op zolder, ideaal voor DIY’s of styling posts als deze!

Deze leuke stationery vind je NU bij Action

Terug naar de inhoud van deze post – de leuke bureauspullen die ik kocht bij Action. Er is momenteel een heel schap vol leuke items, met lieve pastelkleurtjes maar ook marmerprints (zo heb ik me laten vertellen, helaas ben ik ze zelf niet tegengekomen). Ik heb geprobeerd niet té veel te kopen wat ik niet zou gebruiken, maar als excuus voor dit artikel moest ik toch nét dat extra notitieboekje meenemen hoor ;-). In ieder geval zie je hierboven een greep uit het leuke stationery assortiment van Action.

Deze leuke stationery vind je NU bij Action

Er zitten een paar (ik geloof drie kleuren: roze, oranje en blauw) notitieboeken in het nieuwe assortiment. Die hebben een leuk opschrift op de voorkant die er met goud is ingewerkt. De kaft zelf is van stof, wat lekker luxueus oogt. Ik ben vooral fan van dit notitieboekje, met ‘today is the day’ erop. Lekker inspirerend, enzo!

Deze leuke stationery vind je NU bij Action

Ook zitten er leuke pennenzakken in het assortiment. Zo koos ik voor ‘well hello gorgeous!’ maar er waren ook andere toffe kleurtjes en opschriften. Dit matchte alleen zo lekker met mijn notitieboekje :-). In de pennenzak zie je alvast enkele van de balpennen zitten die ook bij de stationery horen.

Deze leuke stationery vind je NU bij Action

En hier zie je alle balpennen! In hele schattige pennenhoudertjes, die ook mooi matchen met de bureauspullen. Er zijn ook weer verschillende kleuren én draadpatronen, waarvan ik voor de lichtblauwe kleur en koperen variant ging. De balpennen worden per twee verkocht: roze-grijs en oranje-blauw.

Deze leuke stationery vind je NU bij Action

Het blauwe notitieboek heeft het opschrift ‘love’ en vind ik ook erg mooi en kwalitatief aanvoelen. De notitieboeken bevatten vrij stevig papier en kan je eigenlijk voor uiteenlopende doeleinden gebruiken. Zo staat er bovenaan een pagina telkens een vakje om de datum in te vullen waardoor je er aantekeningen in kan maken, maar je kan ‘m ook als agenda of ‘gratitude journal’ gebruiken – wat jij wil!

Deze leuke stationery vind je NU bij Action

Ik hoorde dat er nog notitieblokjes in het stationery assortiment zitten, net als dus marmerprint schriftjes en ik geloof nog wel meer leuks. Jammer genoeg ben ik die spullen zelf niet tegengekomen, maar het is dus in ieder geval de moeite om eens een kijkje te nemen! Over de prijzen kan ik kort zijn: die zijn – as usual – belachelijk laag. Ik geloof niet dat er een item uit deze post meer dan €3,- kost, dus je broek scheur je er niet aan! Had jij deze nieuwe items al gespot?

Mocht je je nog afvragen waar de andere spullen op de foto vandaan komen: de mok is van Primark (enkele jaren oud, geloof ik), het vaasje van de Zeeman, de kaars van H&M Home en de schaar van IKEA. :-)

15 Comments

  1. Veerlez

    Ik kijk op mijn werktafel en ik zie de lading met verschillende soorten pennen die ik al heb. Maar wanneer ik naar de balpennen in dit artikel kijk, dan heb ik toch het idee dat ik ze moet hebben! Wat zijn ze mooi! Net als die pennenbakjes. Dit gaat heel moeilijk worden, dat niet kopen..

  2. Sarah

    Er is sinds kort een Action rechtover mijn deur! Oh-ooooh! Je kan al begrijpen dat ik daar regelmatig eens binnenstap. ;-) Die balpennen zijn supertof. Misschien toch nog maar eens langsgaan. :-)
    Mooie foto’s trouwens! Groetjes,

Geef een antwoord