Disclaimer

Reacties

Wanneer je reageert op The Life Factory, worden jouw gegevens en privacy gerespecteerd. Deze zullen nooit zomaar met derden worden gedeeld. Wanneer er geantwoord wordt op jouw reactie, krijg je hierover via e-mail een melding.

Reviews + sponsoring

Op The Life Factory verschijnen er af en toe reviews en artikelen waarbij (bepaalde) producten gesponsord zijn. Ik geef altijd mijn eerlijke mening over producten en merken, ongeacht of ik die zelf heb gekocht of ontvangen heb. Reviews en artikelen zijn telkens geschreven vanuit mijn eigen ervaring en ik probeer mijn mening telkens zo duidelijk en onafhankelijk mogelijk te formuleren.

Winacties

Indien je deelneemt aan een winactie, dien je te voldoen aan de voorwaarden die in het desbetreffende artikel vermeld staan. Ook mag je slechts één keer deelnemen en moet je woonachtig zijn in België of Nederland (tenzij anders vermeld). Over de uitslag van winacties wordt niet gecorrespondeerd en uit respect voor de privacy van deelnemers worden deze ook niet vermeld op de The Life Factory (tenzij hiervoor toestemming is gegeven). Indien er door de winnaar niet binnen een redelijke tijd (enkele dagen) wordt geantwoord op e-mails betreffende het versturen/ontvangen van de prijs, wordt een nieuwe winnaar geloot.

Indien producten niet, beschadigd of te laat aankomen, is dit niet onze verantwoordelijkheid. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor producten die niet naar behoren functioneren/defect zijn. Wij proberen wel in de mate van het mogelijke, en in overleg met de sponsor, een tegemoetkoming te regelen – uiteraard is het onze bedoeling om een winnaar blij te maken :). Door mee te doen aan winacties, verklaar je je akkoord met deze voorwaarden. Deze kunnen te allen tijden aangepast worden.

 

One Comment

Geef een antwoord