DIY animal jars

DIY: animal jars

DIY animal jars

Plastic speelgoeddiertjes zijn de laatste tijd weer helemaal in. Ik kom geen DIY-blog voorbij of er staat een tof project met deze leuke dingetjes online. Natuurlijk konden wij ook niet ontbreken! Al een tijd geleden kocht ik bij Ikea twee ‘jars’ die zeker een make-over nodig hadden. En dat hebben we gedaan!

DIY animal jars

Benodigdheden: voorraadpotten (Ikea, FÖRVAR, 1.75/stuk), plastic speelgoeddiertjes (of andere vormpjes die je leuk vindt!), een lijmpistool en sprayverf. Wij haalden een bus met gouden verf bij Action voor minder dan €3!

DIY animal jars DIY animal jars DIY animal jars

Deze DIY is eigenlijk té eenvoudig voor woorden! Je lijmt simpelweg een diertje vast op het deksel. Dit is zo gefixt en met een lijmpistool zorg je ervoor dat het snel droog is én mega stevig vast zit!

DIY animal jarsDIY animal jars DIY animal jars

Spraytime! Hou je verfbus een 20-tal cm van de versierde deksels en bespuit ze voorzichtig. Wij moesten na een uurtje drogen nog een paar kleine plekjes opnieuw oversprayen. Laat dit een flink aantal uren drogen, liefst een dag (of nacht)!

DIY animal jars DIY animal jars DIY animal jars

En af zijn je originele voorraadpotten! Wij zijn er onwijs blij mee, deze schoonheden fleuren onze salontafel helemaal op! Je kan er ook echt alles in kwijt. Doordat ze op de salontafel staan, kozen wij ervoor ze te vullen met kleine snacks/snoepjes voor gasten. Er zijn nog een aantal diertjes over en de potten zijn zo belachelijk goedkoop dat we gerust nog een aantal van deze voorraadpotten zouden willen maken! Je kan er ook eten (bv. cornflakes), watjes of bureau-accessoires in kwijt. Voor ieder wat wils! Laat het ons gerust weten als je ook met speelgoeddiertjes aan de slag bent gegaan. Bedankt voor het lezen!

8 Comments

    1. Frauke + Arne

      Dankjewel! We bewerken onze foto’s een beetje in Photoshop (licht toevoegen, kleuren een beetje bijstellen) maar betwijfelen of het de moeite is om daar een hele post aan te wijden. We denken er over na in ieder geval! :D

Geef een antwoord