Dus zo berg je washitape op

Dus zo berg je washitape op

Dus zo berg je washitape op

Vandaag willen we graag een leuke tip delen met wie net als ons verslaafd is aan washitape. Er bestaan namelijk héél veel manieren om die vrolijke en kleurrijke rolletjes plakband op te bergen, maar de manier waarop wij het doen kende je vast nog niet. Of wel?

Dus zo berg je washitape op Dus zo berg je washitape op

De foto’s spreken eigenlijk voor zich: we hingen onze washitapecollectie op aan de mandjes aan ons zelfgemaakt wandrek! Die mandjes hebben bovenaan namelijk een horizontale staaf, die daar anders toch maar hangt te hangen. En nu hebben we onze rolletjes er op kleur omheen gedaan. Om er een rolletje af te halen, moet je het handvat van het mandje (om het zo maar even te noemen) even losmaken en er een rolletje vanaf schuiven. Maar je kan ze natuurlijk gewoon laten hangen, want het wandrek dient als tapedispenser zodat je gewoon even aan de plakband moet trekken en daarna een stuk naar lengte afknipt of afscheurt.

Dus zo berg je washitape op

De mandjes kan je zoals ons vullen met allerlei leuke knutselspullen, maar je kan ze natuurlijk voor verschillende doeleinden gebruiken. En heb je geen zin in mandjes, maar wel in washitape aan je wandrek? Dan kan je uiteraard gewoon een ijzeren staaf en twee haakjes kopen, waarna je de staaf in de haakjes hangt. Even gemakkelijk!

Aangezien onze washitape altijd een rommeltje was en we nu éindelijk een nette opbergmethode hebben gevonden, konden we jullie die natuurlijk niet onthouden. Het is een korte en gemakkelijke tip, maar wie weet komt ‘ie jou van pas. Bedankt voor het lezen! X

10 Comments

  1. Elisa

    Zo slim en super handig! Het staat ook nog eens heel leuk. Ik raak mijn washitape steeds kwijt omdat mijn kat ze steelt en verstopt (maanden later vind ik dan ergens in een verdwaald hoekje allerlei pennen en rolletjes tape), dus misschien moet ik deze tip maar eens opvolgen, haha.

Geef een antwoord