Een DIY dienblad voor moederdag

Een DIY dienblad voor moederdag

Een-DIY-dienblad-voor-moederdag-(14-van-16) Een-DIY-dienblad-voor-moederdag-(7-van-16)

Een zelfgemaakt cadeautje is altijd een goed idee. Zeker voor Moederdag is het alleen maar leuk om zo te laten zien dat je veel tijd besteed hebt aan een leuk geschenkje. Een leuke, bruikbare en mooie tip is om zelf een dienblad in elkaar te knutselen. Het is zo gefixt en je kan er volledig jouw eigen draai aan geven. Kleed het dienblad gezellig aan en je kan gelijk een gezellige high tea namiddag met jouw mama houden.

Een DIY dienblad voor moederdag Een DIY dienblad voor moederdag

Wij gingen voor Radbag aan de slag met deze DIY en zijn onwijs blij met het resultaat! De stap-voor-stapinstructies van de DIY vind je in het Radbag Magazine vanaf 8u30. Neem zeker een kijkje, want het is (al zeggen we het zelf) een hele leuke geschenktip ;-). Naast dat het magazine tsjokvol tips rond Moederdag staat, lees je er trouwens ook hoe je kan deelnemen aan de blogparade waarmee je een kortingscode van €200,- kan winnen. Zo kan je onder meer Radbag items uitzoeken die wij in de Queen Mom box hierboven stopten. Doe jij mee?

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Radbag.

6 Comments

  1. H*

    Zo simpel en zo leuk, je kunt er met de hanndvatten ook makkelijk een industrieel tintje aan geven, Ik onthoud deze voor mijn nieuwe huisje, al houd ik ‘m dan houtkleurig.

Geef een antwoord