Een fall-proof fireplace

Een ‘fall-proof fireplace’

Een fall-proof fireplace

Nu het toch écht herfst is en we niet langer kunnen ontkennen dat het nog een tijdje zal duren alvorens het zomerse zonnetje zich nog een keertje laat zien, vond ik het hoogtijd om ons appartement in herfstsfeer onder te dompelen. Te beginnen met: een fall-proof fireplace! Onze schouw is altijd de ideale plek om te decoreren, omdat ze vrij prominent aanwezig is en ook gelijk opvalt wanneer je binnenkomt. De zomerse vaasjes, kaartjes en kleurtjes konden nu écht niet meer: tijd voor rustgevende herfstdecoratie!

Een fall-proof fireplace

We gingen bij Action shoppen om allerlei leuke decoratie-items te vinden. We wouden de schouw graag in één rustig kleurthema zonder al te veel gedoe. De grote gevlochten krans leek ons een mooi stuk om centraal te zetten en te versieren met kleine nepbesjes, framboosjes en mos. Verder haalden we nog wat houten items namelijk de houten schijf en het schattige hert, en kochten we een tof antiek vaasje en een soort ‘tak’. De kaarsjes komen van bij Ikea (de witte) en Blokker (het andere exemplaar).

Een fall-proof fireplace Een fall-proof fireplace Een fall-proof fireplace

Eerst hebben we de krans versierd. Hier vlochten we de besjes, framboosjes en bijhorende blaadjes voorzichtig in. Het effect vinden we zelf héél mooi! Misschien al een tíkkeltje Kerst-achtig, maar dat maakt ons helemaal niks uit ;)! De kleurtjes zijn namelijk prachtig en passen bij het geheel.

Een fall-proof fireplace

Verder vulde ik een potje – dat ik vorig jaar bij Action kocht – met mos.

Een fall-proof fireplace

Voor …

Een fall-proof fireplace

… en na! We hebben alle items netjes geschikt over de lengte van de schouw en zijn er zo – vinden wij dan – in geslaagd om een rustig, sober en mooi geheel van te maken! Allemaal zachte kleurtjes die mooi bij elkaar passen, het hout voor de warmte en de gezellige kaarsen/krans voor de echte herfstsfeer.

Een fall-proof fireplace Een fall-proof fireplace Een fall-proof fireplace

Onze schouw ademt nu herfst en wanneer je binnenkomt straalt dit gelijk uit naar onze hele woonkamer. Het geheel is gezellig, maar niet té druk of cliché vinden wij. Gelukkig maar, want al dat afstoffen vinden we maar niks ;)! Hoe vind jij onze fall-proof fireplace? Is het jouw ding? Bedankt voor het lezen! You’re awesome! X

19 Comments

    1. Frauke + Arne

      Klopt wel! Vast ook door het rood en de krans. Wij houden echter niet zo van allerlei bladeren en kleine herfstige prulletjes dus dan wordt het moeilijk om het sober te houden! :) X – Frauke

Geef een antwoord