Een vrolijke back to school look

Een kleurrijke back to school / work look

Een vrolijke back to school look

Ook al is het voor werkende mensen like me eigenlijk een maand als geen ander (zeker als je niet per se vakantie nam in de zomer), toch blijft september bij mij altijd voelen als een nieuwe start. En dus doe ik niet liever dan nadenken over een leuke back to school – ehh, work – look. Als ambassadrice kon ik weer wat mooie stuks bestellen bij De Bijenkorf & die vormen samen een kleurrijke fun look voor binnenkort. Of voor nu – as you wish 😉

Een vrolijke back to school look

Als je zoals mij niet al te groot bent (kuch understatement much) en bovendien een wat voller figuur, zal je merken dat de jeansmode du jour niet per se heel flatterend is. Cropped broeken maken je benen al snel nog korter, de perfecte mom jeans ben ik nog niet tegengekomen en met mijn flinke dijen & kuiten zien rechte broeken er eigenlijk gewoon als skinny exemplaren uit. 😅 Soit, je draagt natuurlijk maar wat je mooi vindt en ik laat me gewoonlijk ook niet tegenhouden door mijn lichaamsbouw, maar zal toch snel kiezen voor een broek die mijn figuur positief in de verf zet. Zoals deze ‘high waist wide fit cropped Carlota jeans‘ van Mango. Heel cropped valt die niet bij mij, maar de wijd uitlopende pijpen en hoge taille zorgen voor een fijne zandloperlook. I like!

Combineren deed ik met een blouse in dé kleur van het moment: lila! Sinds ik terug als blondie door het leven ga, merk ik dat ik steeds vaker grijp naar zachte pastelkleuren omdat die m’n lokken en ogen eruit doen springen. Bovendien past de kleur van het bloesje helemaal bij de lichtblauwe tint van m’n jeans en is het model opgeknoopt daar waar m’n broek eindigt, waardoor mijn taille zichtbaar blijft. Win-win-winnnnn!

Een vrolijke back to school look

Ik koos voor witte sneakers (Nike Air Force) die ik combineerde met retro sokken van The New Originals om de fun look compleet te maken. Nog een klassieke horloge met zwart lederen bandje, scrunchie en grote zilveren hoops erbij en ik kon zo vertrekken naar de les. Zeker met m’n nonchalante knotje – right?! 🤓

Een vrolijke back to school look

Uiteraard is een back to school look niet compleet zonder hippe rugzak. En laat de Fjällräven Kånken Original nu toevallig nét in mijn favoriete kleur – okergeel – verkrijgbaar zijn… It was meant to be. Ik ben dol op hoe licht en compact de rugzak is, zonder aan plek in te boeten (zelfs mijn laptop past er perfect in ). Zelfs als je ‘m in de hand draagt, is ‘ie pretty. In het zijvakje kon ik last but not least mijn al even hippe pastelkleurige (en milieuvriendelijke) Dopper waterfles kwijt. Lekker praktisch!

Ik ben benieuwd naar wat je van deze back to school / work look vindt! Is het een combinatie die je zelf aan zou trekken? En heb jij ook altijd dat gevoel over de maand september? Laat het me weten in de comments! X

Geef een antwoord