Een make-over met Desenio posters (+ kortingscode)

Een make-over met Desenio posters (+ kortingscode!)

Een make-over met Desenio posters (+ kortingscode)

Of ik zin had om enkele posters uit te zoeken en daar een leuke blogpost over te schrijven, vroegen de mensen bij Desenio me onlangs. Ehhh, JAZEKER! Ik had al een poos een heleboel posters op m’n favorietenlijstje staan maar die wegens overmatig shopgedrag (quarantaine made me do it!) nog niet afgerekend. Extra leuk én relevant dan ook dat we een samenwerking konden aangaan en ik zelfs een eigen kortingscode met jullie mag delen! Maar eerst toon ik jullie graag hoe ik mijn woonkamer een volledige update gaf met al mijn nieuwe aanwinsten. 🙌✨

Een make-over met Desenio posters (+ kortingscode)

Naast mijn grote witte boekenkast heb ik een onwijs knus hoekje met een heerlijke rieten stoel, kussentjes, een Marokkaanse poef en vooral ook heel veel planten. Ik noem het weleens het junglehoekje van m’n woonkamer! Het enige wat er nog ontbrak, was iets om het grote, saaie stuk witte muur op te fleuren.

Ik vond het heel belangrijk dat het hoekje niet te druk zou worden, wilde niks te strak of symmetrisch (dan ga ik veel te geobsedeerd elke dag checken of alles nog recht en netjes hangt) en neutrale kleuren die mooi matchen bij de rest van m’n woning. Ik koos voor een retro rechthoekige ‘letterbord’ poster in een wit frame en een soort zuiderse waterverf print met warme kleuren in een eiken frame. Ik vervolledigde het duo met een subtiele en elegante line-art print vol liefde, die ik met een wat alternatievere eiken posterhouder bevestigde.

Ik werd ook volledig verliefd op een prachtige foto uit Marrakech met spel tussen licht en donker en mooie kleuren, die ik in een groot formaat (en met eiken frame) bestelde om op de grond neer te zetten. Ik vind het leuk om met posters/schilderijen af te wisselen door ze bijvoorbeeld niet altijd op te hangen, maar ook te schikken tegen de muur of op wandplankjes.

Posters op deze foto’s: Good Day SunshineMadame FleurAlmost KissDappled Light

Om het stuk muur naast mijn trap te breken, had ik eerder al een poster opgehangen maar die oogde toch een beetje verloren. De poster met Italiaanse vibes (doet me altijd denken aan m’n wandeling langs het pad van de Goden) die ik er nu aan toegevoegd heb, biedt het perfecte contrast én staat ook heel mooi bij dat plekje van m’n huis. Bovendien vind ik de limoenen ideaal aansluiten bij m’n bar cart die ernaast staat te blinken 😉🍋.

Poster op deze foto’s: Lemon Garden Lines

Een make-over met Desenio posters (+ kortingscode)

Afgelopen zomer was ik in Positano – op een reis die toch behoorlijk veel impact op me heeft gehad – en dus moést ik deze gelijknamige elegante minimalistische print van vrouw met hoed echt hebben. In een eiken frame komt ‘ie perfect tot z’n recht, zeker op deze zomerse muur met zonnespiegel en boho macramé wandkleed. Daarnaast heb ik ook een zwak voor alles met wilde dieren en dierenprintjes (op kussens, op prints, in decoratie, op mokken) en deze kleinere print met drie luipaarden kreeg dus ook meteen een mooi plekje aan dezelfde muur. Ik vind de zachtroze en okergele tinten ook totally me!

Posters op deze foto’s: PositanoThree Leopards

Een make-over met Desenio posters (+ kortingscode)

En om de tour door mijn mini-museum, ehh, leefruimte compleet te maken, toon ik je ook nog twee posters die ik op en bij mijn mooie witte houten voorraadkast heb neergezet. Daarop staat sowieso al een prachtige ingelijste zwart-wit foto van mijn twee fluffy vriendjes, samen met een retro sanseveria en de zoveelste zonnespiegel in m’n huis ☀️. Ik maakte de setup compleet met deze geverfde lijntekening van een vrouw – geheel in lijn met de vibes in de rest van m’n woonkamer – en zette voor de leuk nog een wat abstractere print met geverfde bogen op m’n thermostaat neer. Wie wist dat dat zo’n perfecte wandplank was 😅!

Poster op deze foto’s: Painted Woman Painted Arches no1

En zo zijn we rond! Wat ben ik BLIJ met al deze nieuwe toevoegingen in m’n leefruimte! Het was best een opgave om een mooi samenhangende selectie van posters te kiezen, maar het was het puzzelen zo waard! Ik vind de abstracte prints, line-art, mooie tekeningen en foto’s, zachte kleurenpaletten en gevarieerde lijsten en formaten samen echt hélemaal het einde. Het lijkt wel alsof ik overal waar ik kijk, dingen zie die me gelukkig maken. My happy place! 🥰

Ik sprak natuurlijk al over een kortingscode waarmee jij binnenkort ook posters bij Desenio kan bestellen tegen een extra voordelige prijs en daarvoor vraag ik je m’n Instagram goed in de gaten te houden! Begin volgende week laat ik in m’n Stories zien hoe jij dan 25% korting kan krijgen. 🙌

Ik ben heel benieuwd naar wat jij van deze posters vindt! Heb je een favoriet? En bestelde je al eens bij Desenio? Laat het zeker weten in de comments! X

7 Comments

Geef een antwoord