Nieuwe layout

Een nieuw jasje!

It’s a great day for a brand new start! De lente is quasi in het land en daar hoort een nieuwe & frisse outfit bij. Niet alleen voor mezelf (en eerlijk: die voorzie ik wel vaker dan 4 keer per jaar), maar ook voor mijn ‘kindje’ – deze blog, dus. Want ‘t is er hier misschien rustig aan toe gegaan de afgelopen tijd, maar in the end merk ik dat het schrijven & creatief bezig zijn nog steeds mijn favoriete hobby’s slash passies zijn! Dus, een semi belofte aan jullie om hier weer wat vaker updates te plaatsen én vooral een mini rondleiding door de nieuwe look & feel van The Life Factory.

Layout screenshot

Let’s break things down.

The Life Factory gaat nog steeds over all things ‘happily handmade‘: van DIY & interior tot (gezond) eten. Dat zijn dan ook de topics die je in het menu bovenaan de website terugvindt, samen met algemene info over de site, mijzelf en m’n freelance bezigheden.

Daaronder vind je content. Véél content! ‘Inspireren’ is het keyword van The Life Factory & dat wil ik dan ook maximaal doen. Van leuke DIY’s tot populaire posts, lekker eten en meer: de homepagina staat propvol content — je zal je niet snel vervelen hier!

Maar, no worries, ook op je smartphone leest de website lekker smooth. Vrees dus niet voor je data-abbo! Verder ziet de website er heel anders uit, maar qua inhoud is ‘ie nog steeds volledig hetzelfde. Either you hate or like it, dus, en ik hoop dat laatste ;-).

Mocht je nog fouten terugvinden, laat het me zeker weten! Ik kijk graag of het te fixen valt.

How i am doing?

Fine, thanks! Ik kreeg de vraag de laatste tijd steeds vaker op m’n Instagram Stories (zowat de enige plek out there on the web waar ik bijna dagelijks te vinden ben), dus bij dezen ook even een mini recap van mijn leven.

Waar ik mijn dagen de afgelopen weken mee heb gevuld:

  • werken. Nummer één, twee, en drie op dit lijstje. Gelukkig vind ik het nog steeds héél leuk.
  • afvallen. Sinds januari ben ik aan de #WeightWatchers en still going strong. Na een tijdje plafonneren, gaan er nu weer langzaam grammetjes vanaf en dat maakt mij reuzeblij! Inmiddels ben ik bíjna op de helft van m’n doel.
  • freelancen. Valt onder dezelfde categorie als nummertje één.
  • sporten. 4 keer per week op de crosstrainer staan of baantjes trekken in het 25-meterbad, blijkbaar kan ik het.
  • gezond koken. Met op nummer één favo prep mijn Heilige Healthy Waffles. Sinds ik die ontdekte, eet ik ze bijna elke dag — recept volgt snel!
  • valiezen maken. & Vooral heel wat leuke voorpret, want volgende week zit ik op het vliegtuig richting Egypte. Yasss! Bye, melkflessen. ;-)
  • rommelen in huis. Ik vertelde al dat we een nieuwe zetel bestelden, daarbij kwam ook meteen de drang om de volledige woonkamer een make-over te geven. Eerst maar eens wat er nu staat weten te verkopen!

In de grote lijnen is dat ‘t wel een beetje. Geen héél spannende dingen dus, maar gelukkig maakt mij dat perfect gelukkig. En jij, waar ben jij mee bezig geweest? Laat het me zeker weten in de comments (uhu, die kan je nog steeds achterlaten) en deel ook gerust wat je van The Life Factory 2.0 vindt! Thank you! xo

5 Comments

  1. Marlous

    Wauw, wat ziet het er mooi uit! Echt meer magazine-style, en wat ik er het leukst aan vind is dat het echt anders dan anders is. Bij mij begint het in het voorjaar ook altijd te kriebelen, achter de schermen ben ik ook weer bezig met een nieuwe layout. Ik vind het jammer dat uiteindelijk alle blogs toch weer op elkaar gaan lijken, dus heel tof dat het jullie gelukt is om eens wat anders te doen!

Geef een antwoord