Eenvoudige zomerse look

Eenvoudige zomerse look

Eenvoudige zomerse look

‘s Zomers mag het van mij héél eenvoudig wat make-up betreft. Dikke lagen foundation of poeder zijn zeker niet aan mij besteedt als het buiten warmer is dan 25 graden, en de helft van de tijd draag ik gewoon 0,0 wat make-up betreft. De zon maakt mijn huid héél egaal en mooi, dus het is ook gewoon niet nodig! Maar, soms kriebelt het wel om aan de slag te gaan. Dan maak ik een look als die hierboven: eenvoudig, maar toch aanwezig. Hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze eenvoudige zomerse look maakte!

Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look

Foundation all-over vind ik too much, maar op rode zones breng ik een héél dun laagje MAC Mineralize Moisture SPF 15 foundation aan. Poeder – Catrice Skin Finish poeder, niet langer verkrijgbaar in deze vorm – gebruik ik enkel op zones waar ik écht snel ga glanzen. T-zone, appeltjes van m’n wangen. Qua bronzer ben ik dol op dit E.L.F. quattro, en blush is van Essence – babydoll is de naam.

Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look

Wenkbrauwen bijwerken maakt voor mij het grootste verschil, daarvoor gebruik ik het Catrice Eyebrow Stylist potlood in 02. Mijn ogen bereid ik voor op de oogschaduw met E.L.F. primer en vervolgens breng ik creamy oogschaduw aan met de Gosh eyeshadow sticks. Ik gebruik de lichtbeige kleur (02) en ik maak mijn buitenste ooghoeken en crease donkerder met een groene tint (08). Deze oogschaduw laat zich zó gemakkelijk blenden en met primer eronder blijft ‘t ook prima zitten. Afwerken doe ik met Bourjois 1 seconde volume mascara.

Eenvoudige zomerse look

Deze Labello lip butter met vanilla + macademia hydrateert en geeft een lekker smaakje. Ik ben fan!

Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look Eenvoudige zomerse look

Tadaa, hier is mijn eenvoudige zomerse look! Deze heb ik al met de warmste temperaturen gedragen en doet ‘t prima! Oké, bijpoederen zal misschien na een vijftal uur wel nodig zijn, en de oogschaduw zal tegen dan misschien een béétje in lijntjes getrokken zijn. Zelf heb ik er geen ervaring mee, maar mijn huid is dan ook érg droog momenteel. Het groen vind ik echt fris en goed staan bij mijn haren en de blush + bronzer geven meer definitie aan mijn gezicht. Ja, ik ben fan van deze look! Wat vind jij?

12 Comments

Geef een antwoord