Freebie: emoji maaltijdplanner!

Freebie: emoji maaltijdplanner!

Freebie: emoji maaltijdplanner!

Jaa, tijd voor nog eens een freebie! Het is alweer een tijdje geleden dat we nog een leuke printable met jullie deelden. En omdat we het juist zo leuk vinden om jullie iets cadeau te doen voor jullie lieve bezoekjes en reacties, moest het daar dus dringend nog eens van komen. Wat we hebben gemaakt? Een maaltijdplanner! Met ontbijt, lunch, diner én tussendoortjes en versierd met leuke emoji’s. Hip, toch niet te druk en vooral: alles past erop. Heel handig als je (net als wij) graag elke maaltijd van de dag plant (om bijvoorbeeld calorieën te tellen).

Freebie: emoji maaltijdplanner! Freebie: emoji maaltijdplanner!

De printable kan je hier downloaden. Hij is enkel te gebruiken voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Je print ‘m best in kleur af, zo komen de emoji’s het beste tot hun recht. Veel plezier met plannen, hopelijk hebben jullie iets aan deze freebie! Heb je suggesties voor een andere printable o.i.d.? Aarzel dan niet om die met ons te delen! xo

11 Comments

 1. Kirsten

  Ah deze vind ik zo leuk! Ook al maakt mama hier thuis de weeklijstjes en heb ik er zelf niet zoveel aan, ga ik deze denk ik aan haar geven. Zo wordt maaltijden plannen nog eens leuk.

 2. Frédérique

  Ik denk erg handig! Maar het moet denk ik niet een centraal aandachtspunt worden, je verliest jezelf er namelijk al snel in vooral. Vooral met alle (vaak verkeerde) informatie en heisa om voedsel heen en het zogenaamde ‘goede’ plaatje dat wordt geschetst.

  1. Arne & Frauke

   Hoe bedoel je? Ik ben namelijk juist van mening dat het goed is om na te denken over wat je gaat eten. Je kan ook prima ongezondere dingen eten maar dan nog lijkt het me nuttig om te plannen wat wanneer. Zo kan je ook gemakkelijk boodschappen doen :-)

Geef een antwoord