Freebie: mijn vakantie bucket list

Mijn vakantie bucket list

De zomervakantie is voor sommigen misschien al aangebroken, anderen moeten nog even aftellen, maar de zonnige stemming is er in ieder geval al. Ook hier bij The Life Factory, en daar besloten we wat mee te doen! We ontwierpen een ‘vakantie bucket list’ freebie, waarop je jouw 10 must-do’s voor je vakantie kan noteren.

De freebie kan je afdrukken op A4 formaat of kleiner (met een gewone printer). De 10 puntjes kan je aanvullen met mooie plannen voor de vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van cocktails drinken of op reis gaan? Alles is mogelijk! Het is al een hele drukke, zomerse freebie maar je kan ‘m gerust nog meer decoreren. Of inlijsten!

Mijn vakantie bucket list

Verder hebben we naast de printbare PDF ook een interactieve PDF gemaakt, waarbij je met je computer in de tekstvakjes kan schrijven (zoals hierboven). Handig voor wie liever niet print of een héél onleesbaar geschrift heeft ;-).

Je downloadt de .PDF voor druk hier en de .PDF met invulvelden hier. Heel veel plezier ermee, en vergeet ons niet te taggen als je ‘m gebruikt! X

4 Comments

Geef een antwoord