Freebie: superhandige dagplanner

Freebie: superhandige dagplanner!

Freebie: superhandige dagplanner

Kennen jullie dat ook, dat je even in een dipje zit en niet zoveel werk gedaan krijgt? Ik merk dat ik er de laatste tijd nogal last van heb. Waar ik eerst gemakkelijk opstond, wat klusjes deed, naar m’n werk ging, foto’s maakte en blogde, afsprak met vriendinnen en pas laat sliep – maar tóch boordevol energie zat – blijf ik nu ongemotiveerd in bed liggen en doe ik helemaal niks behalve lui series kijken. Oké, niks mis mee voor een keertje, maar het wordt een negatieve spiraal en dat is helemaal niet de bedoeling! Dus, ik besloot in actie te schieten en mijn plannerliefde weer naar boven te halen, wat resulteerde in bovenstaande dagplanner. En die kan jij gratis downloaden!

Ik heb de freebie qua inhoud gebaseerd op deze planner, alleen vond ik die qua kleurtjes en vormgeving niet zo leuk. En dus heb ik ‘m naar m’n eigen hand gezet! Het fijne aan deze planner is dat je er echt héél veel op kwijt kan. Zo kan je je grootste prioriteiten noteren maar ook je andere to do’s, kan je je waterinname bijhouden en een leuke quote noteren. Alle belangrijke zaken voor één dag, dus! Ideaal om een beetje structuur in je dag aan te brengen en zo dus meer werk verricht te krijgen. Je kan deze freebie hier downloaden.

Iets voor jou? Laat het ons zeker weten! Veel plezier met de freebie! xo

9 Comments

  1. Veerlez

    Oeeeehw wat is ie mooi! :) Ik krijg meteen behoefte om de planner in te vullen en een lekker productief dagje er van te maken! En laat dat nou precies het effect zijn wat je van een dagplanner wilt! Nice!

Geef een antwoord