Michael Kors Access Runway Smartwatch

Gadget alert! Mijn nieuwe Michael Kors Access Runway smartwatch

Happiness is: peeling the protective transparent sticker off a new gadget 

Michael Kors Access Runway Smartwatch

Whoops, ik heb me weer ‘ns laten gaan! Al een tijdje bovenaan op m’n wishlist: een fancy smartwatch. In se compleet overbodig en een échte gadget, maar wel een hele mooie en leuke! Na een poosje sparen en een fijne korting bij Brandfield, rekende ik onlangs de Michael Kors Access Runway (gen 4) smartwatch af en oh, that felt good! 💁‍♀️ 

Smart-wat?

Een smartwatch is een digitale horloge die je synchroniseert met je smartphone. Je kan er niet alleen de tijd op zien, maar ook je hartslag/activiteit mee meten en bijvoorbeeld meldingen of je agenda op checken. Er bestaan zelfs verschillende apps voor zodat je muziek vanop je horloge kan afspelen of kan bijhouden wat je eet! Het is dus een mini-gsm die je om je pols draagt. 

Michael Kors Access Runway

Ik wist al lang dat áls ik voor een smartwatch zou gaan, het er eentje zou moeten zijn met de look van een klassieke, mooie horloge. Ik vind een Apple Watch bijvoorbeeld best cool, maar niet voor alle dagen. In de gloednieuwe (generatie 4) Michael Kors Access Runway smartwatch, vond ik alles wat ik zocht: van stijlvol zilveren bandje tot perfect formaat en net voldoende mogelijkheden! Het prijskaartje? €369,-! 

Hoe werkt het?

De smartwatch bedien je met behulp van touchscreen, eventueel in combinatie met bewegingen van je pols en de drie knoppen die je rechts kan zien. Je hebt een startscherm waarop je de tijd en opties naar keuze (zoals je hartslag of agenda) permanent ziet. Krijg je meldingen, dan swipe je bijvoorbeeld van boven naar onder en kan je zien wat voor mailtjes, Instagram/Whatsappmeldingen of andere meldingen je hebt ontvangen. Je kan de smartwatch ook onder meer gebruiken om je gsm terug te vinden, of als zaklamp.

De Michael Kors Access Runway draait op Wear OS, dat is het Android systeem dat achter vele smartwatches zit. Het is compatibel met Apple/iOS, maar heeft wel enkele beperkingen (zoals dat de ‘Hey Google’ functie bij ons nog niet werkt op iPhone). Je kan op je smartwatch de ‘Gezondheid’ app activeren, daarbij meet Google onder meer je activiteit en kan je bewegingspunten scoren. Maar ook andere health apps kun je met de smartwach combineren. De hoofdbediening van het ‘toestel’ verloopt overigens vanop je smartphone, want typen op zo’n klein schermpje is natuurlijk niet heel praktisch! 

Je moet de smartwatch elke dag opladen, wat je doet middels een magnetische lader die je in de USB-poort van je computer stopt. Best gemakkelijk en bij mij is het echt een routine om dat elke avond te doen! Wel niet vergeten, anders kijk je een dag op een zwart scherm. 🙈

Brandfield

Zoals ik al aangaf, heb ik deze horloge via de webshop Brandfield besteld. Daar hebben ze een hele ruime keuze in horloges (en dus ook in smartwatches) maar ook juwelen, zonnebrillen of tassen. Allerlei (luxe) style-items dus! Ik heb de webshop inmiddels al een flink aantal keer afgestruind en naast de geweldige smartwatches, viel mijn oog ook op een Tommy Hilfiger tas en natuurlijk het verdere aanbod van Michael Kors juwelen. Ik weet al waarnaar ik mijn Kerst-verlanglijstje ga verwijzen. 😁🎄

Ik had graag geconcludeerd dat een smartwatch een échte must-have is die je niet kan missen, maar dan lieg ik. 😏 Het is gewoon een heel stijlvol, luxe, chique hebbeding dat – als je net zo onlosmakelijk verbonden bent met je smartphone als ik – je nog meer connecteert met de digitale wereld. En ik ben ontzettend blij dat ik het eindelijk in huis heb!  

Michael Kors Access Runway smartwatch - 369 via Brandfield

4 Comments

Geef een antwoord