Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar!

Nieuwjaar

Of 2015 nu een jaar vol ongeluk of juist het mooiste jaar van je leven was, tijd om het achter ons te laten en volop te gaan voor een prachtig nieuw jaar! Moge 2016 jullie alle voorspoed en vreugde brengen die jullie wensen, en al jullie dromen (en voornemens ;-)) waar worden!

Voor ons was 2015 een mooi jaar waarin we veel hebben geleerd over onszelf, nieuwe passies hebben ontdekt, we volop werkten aan onze blog en veel liefde mochten geven aan en ontvangen van familie en vrienden. Een jaar met dieptepunten maar evenzeer prachtige hoogtepunten en het zijn die laatste die we gaan koesteren. Vandaag zetten we het jaar alvast goed (maar moe ;-)) in met een familiefeest, veel hapjes en drankjes en vooral dat wat we het liefst hebben: een boel gezelligheid!

HAPPY 2016!

Last-minute DIY inspiratie nodig? Je kan een gezellige slinger maken met strikjes, zelf kaarten maken met waterverf, deze party DIY’s uitproberen,  je voornemens creatief aan een slinger hangen, kaarsen vrolijk aankleden of superleuke confetti poppers maken. En dat zijn maar een paar tips uit ons Do It Yourself archief ;-). Have fun!

Liefs,
Arne & Frauke

6 Comments

Geef een antwoord