Getest & goedgekeurd: Le Chat Handafwasmiddel

Getest en goedgekeurd: Le Chat handafwasmiddel

Getest & goedgekeurd: Le Chat Handafwasmiddel

Hygiëne, handen wassen, wasproducten: nooit gedacht dat deze topics hotter dan hot zouden worden in 2020. 🙈 Maar als we dan toch babbelen over schoonmaken, met respect voor je huid, wil ik het graag even hebben over de nieuwe handafwasmiddelen van Le Chat. Die mocht ik voor een samenwerking op de foto zetten en natuurlijk ook zelf uitproberen, en keurde ik helemaal goed! Ik vertel je waarom in deze post.

Deze blogpost is gesponsord door Shopmium. Alle uitspraken en meningen die volgen zijn de mijne.

Zelfs al heb je zoals ik een vaatwasmachine in huis, afwasmiddel blijft een must in elke keuken. Om even snel over het aanrecht te halen, om alvast over je aangekoekte restjes heen te gieten of als je zoals ik nogal fan bent van gevoelig handgemaakt servies dat je beter met de hand afwast. Van dat laatste heb ik recentelijk weer wat nieuwe stuks aan m’n collectie toegevoegd en dus sta ik steeds vaker boven m’n spoelbak te schrobben – uiteraard met dansbaar muziekje op de achtergrond 😉.

Getest & goedgekeurd: Le Chat Handafwasmiddel

Sinds kort gebruik ik dus het nieuwe handafwasmiddel van Le Chat, een merk dat jullie misschien wel kennen van de wasmiddelen en wasverzachter voor gevoelige huidjes, en van hun speciale babyproducten. Ik mocht twee gamma’s op de foto zetten, namelijk het ‘Balsam’ assortiment voor de gevoelige huid en het ‘ProNature’ handafwasmiddel dat helemaal eco-friendly is.

Het Le Chat ‘Balsam’ assortiment

Onze handen krijgen het behoorlijk te verduren de laatste tijd! Bij het binnenkomen van een winkel, on the go, voor en na quasi elke handeling in de keuken: we wassen en reinigen erop los. Gelukkig zijn er merken als Le Chat die producten ontwikkelen speciaal voor mensen die, net als ik, behoorlijk droge en gevoelige handen krijgen van al dat schoonmaken. Het ‘Balsam’ gamma is dermatologisch getest & goedgekeurd en pH-neutraal, waardoor het een pak minder agressief is. Zonder ten koste te gaan van je vaat, welteverstaan! Ik ben fan geworden van de ‘Sensitive Jasmin‘ variant, die zorgt voor een heerlijk zacht schuim en dito geur.

Le Chat ‘ProNature’ handafwasmiddel

Getest & goedgekeurd: Le Chat Handafwasmiddel

Mijn koffiekopjes, schaaltjes en houten snijplanken belanden elke dag in de handafwas. Leuk is het dan ook als die dagelijkse schoonmaak op een iet of wat ecologische manier kan gebeuren! Naast het ‘Balsam’ gamma, ontdekte ik ook het ‘ProNature’ handafwasmiddel van Le Chat. Dat bevat 95,5% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en geen kleurstoffen. Bovendien is de verpakking, net als die van de andere handafwasmiddelen trouwens, gemaakt uit 100% gerecycleerd plastic. Kijk, dat is nu eens een nice to have! Ook dit gamma is trouwens even efficiënt én goed voor de gevoelige huid, want dermatologisch getest.

Getest & goedgekeurd: Le Chat Handafwasmiddel

Als ik één favoriet moet kiezen, raad ik het Le Chat Balsam Sensitive Jasmin handafwasmiddel aan. Dat is zacht, aangenaam geurend, goed voor huid én milieu en werkt zoals een afwasmiddel dat zou moeten doen. Maar ook de andere items kan ik bij dezen labelen als ‘getest & goedgekeurd‘! Fijn toch om via samenwerkingen nieuwe producten te leren kennen. 🙏😊 Wil jij nu ook graag ontdekken of deze Le Chat handafwasmiddelen wat voor je zijn? Dan kan nu extra voordelig via de Shopmium app: als je die gebruikt, geniet je van één van de 3 producten voor maar €1 (i.p.v. €2,99)!

Doe jij vaak afwas met de hand? En ken je deze items voor de gevoelige huid al? Deel jouw tips gerust in de comments! X

Geef een antwoord