Hé, je bent nog op The Life Factory!

The Life Factory

… Alleen heeft het thema van de website een opfrisbeurt gekregen. En wat voor één! Er zijn allerlei dingen veranderd maar het belangrijkste is dat dit jasje iets zomerser, vrolijker en minder strak dan het vorige is. Wat er nieuw is op The Life Factory lees je in deze blogpost – of ontdek je zelf!

The Life Factory

Nieuwe badge | 2 Shop

Klik eerst en vooral even door naar de homepagina – de website ziet er namelijk hélemaal anders uit nu. Bovenaan zie je bijvoorbeeld onze nieuwe badge met ons motto ‘happily handmade’. Ook hebben we een link naar onze Etsy shop in het menu verwerkt.

The Life Factory

Slider

Het eerste dat opvalt aan de homepagina, is ongetwijfeld de slider. Die stelden we samen geheel in het thema van onze website. Kijk maar even goed: alle categorieën zijn erop afgebeeld. Wacht even af, en je ontdekt vanzelf wat welke categorie voorstelt. Als je op de respectievelijke afbeelding klikt, opent ook de categoriepagina.

The Life Factory

Freebies | 5 Workshops

Ook hebben we links naar onze freebies toegevoegd én is er nu een pagina rond de workshops die we aanbieden.

The Life Factory

In de media | 7 Favoriete blogs

Verder is de ‘in de media’ pagina helemaal opgefrist en kan je onderaan de website doorklikken naar onze favoriete blogs. Staat die van jou er tussen? ;-)

The Life Factory

Op de categoriepagina’s vind je nu een balk met alle categorieën, alsook subcategorieën. Zo kan je perfect gericht zoeken naar een blogpost. Oh enne, ga gerust even over de balk – zie je de glitters?!

Verder is natuurlijk de uitstraling van de website een beetje anders en vinden wij ‘m zelf net wat persoonlijker. Het vorige thema werd nogal onpersoonlijk, licht en saai en we hopen daar nu verandering in gebracht te hebben. We proberen The Life Factory echt als een merk op de kaart te zetten – dat volledig draait rond ‘happily handmade’ en geïnspireerd leven – en dat moet uit dit thema duidelijk worden. Gelukt?

Laat gerust weten wat je vindt in de comments hieronder!

11 Comments

  1. H*

    Soms moet ik heel erg wennen aan een nieuwe look als ik al wat langer op een blog kom, maar deze indeling voelt heel natuurlijk! Fijn dat de nieuwste posts nog zo makkelijk terug te vinden zijn, soms sneeuwen die wat onder bij een make-over. Mooi gedaan!

Geef een antwoord