HELP ONS en krijg 26 freebies!

Hi all! Achter de schermen zijn wij continu bezig met het verbeteren van de website. Kan de content beter, wat met het beeld, hoe schrijven we zo aangenaam mogelijk enzovoort. Voor sommige dingen echter kunnen wij niet zelf conclusies trekken, maar hebben we feedback nodig van diegenen waarrond het hier allemaal draait: JULLIE! Gezien jullie regelmatig een kijkje komen nemen op de website, lieve reacties achterlaten of met ons in contact komen op social media, vinden we het dan ook belangrijk om meer over jullie en jullie voorkeuren te weten te komen.

Daarom een zeer warme oproep: vul alsjeblief onze enquête in! (Klik hier)

Niet alleen doe je ons een enorm plezier door de enquête in te vullen (want op basis daarvan kunnen we ook weer leuke toekomstplannen gaan maken), ook kan je jezelf aan een leuke freebie helpen. Of beter: 26 stuks! Ik heb namelijk voor elke letter van het alfabet een waterverfkrans gemaakt die je kan afprinten, inlijsten en ophangen in je woning of cadeau doen. Een leuke beloning, niet? Veel plezier ermee! Heb jij de enquête ingevuld? xo

7 Comments

  1. Tamara

    Ingevuld! Ik vraag me alleen wel een beetje af hoe het volgende precies zit: in de zijbalk hiernaast staat alleen de naam Frauke, terwijl je in deze post de hele tijd ‘we’ zegt. Welke van de twee is het nou?

  2. Liesbeth

    Ingevuld! :)
    Ik wil misschien nog kwijt dat ik heel regelmatig jullie recepten maak, dus ik zou het leuk vinden mocht er meer van dat komen!

Geef een antwoord