Het Blog Like A Boss Boek

Het Blog Like A Boss Boek!

Het Blog Like A Boss Boek

Je wil je blog naar een hoger niveau tillen. Je hebt er behoefte aan om meer overzicht te krijgen op wat je gaat posten. Je mist een jaaroverzicht van je statistieken. Of je hebt een plaats nodig om al je ideetjes op te schrijven. Vandaag, na lang werken en sleutelen, kunnen we jullie trots een oplossing voor al die issues (en meer!) voorstellen: het Blog Like A Boss boek! Ons eigen, echte, tastbare BOEK!

Het Blog Like A Boss Boek

Het Blog Like A Boss boek is ontstaan nadat we behoefte hadden aan één plek om al onze plannen uit te doeken te doen. Een handig iets om mee te nemen waarin we alles kwijt konden, elke dag van het jaar. Hoewel we nog steeds erg blij zijn met onze Blog Planner Kit, voelt zo’n stapeltje papier toch niet heel stevig en praktisch aan. En zo ontstond het idee om daar een gedrukte versie van te ontwikkelen!

Het Blog Like A Boss Boek

Het Blog Like A Boss boek is een boek op a5 formaat, liggend. Het boek bevat 280 pagina’s – opgedikt en mat papier, zodat je er gemakkelijk op kan schrijven. We hebben het van begin tot einde volledig zelf uitgewerkt en ook een fleurige cover ontworpen. Word jij er ook spontaan vrolijk van?

Het Blog Like A Boss boek is HIER TE KOOP in onze Etsy shop!

Misschien nemen we je beter eerst even mee voor een kijkje in ons eigen boek …

Het Blog Like A Boss Boek

Hierboven zie je alvast de inhoudsopgave. De 5 grote delen van het boek kan je tegelijkertijd benutten. Zo kan je aan het begin van je jaar alle grote plannen uitzetten, maandelijks ideetjes neerpennen en wekelijks kijken of je alle blogpost in orde hebt gekregen. Het boek is exact één jaar bruikbaar, ongeacht wanneer je begint. Er zitten 12 datumloze maandplanners en 52 datumloze weekplanners in. Je kan er dus prima nu gelijk mee aan de slag ;-).

Het Blog Like A Boss Boek

In het eerste deel van het boek gaat het vooral over jouw blog. Een belangrijk deel om je identiteit op papier te zetten en daaraan altijd vast te blijven houden.

Het Blog Like A Boss Boek

Een van de dingen die je moet doen: een visie omschrijven! Het boek is trouwens écht een werkboek, waar je als het goed is zelfs élke dag mee bezig kan zijn. Er is veel ruimte opengelaten om jouw gedachten zo uitgebreid mogelijk neer te kunnen pennen.

Het Blog Like A Boss Boek

In het jaaroverzicht reflecteer je alvast een jaar vooruit.

Het Blog Like A Boss Boek

En op de jaarkalender kan je alle belangrijke periodes of gebeurtenissen noteren!

Het Blog Like A Boss Boek

Er is een grote overzichtspagina voor jouw statistieken, zodat je een jaar lang je evolutie kan bijhouden. Wedden dat die groot is na gebruik van het Blog Like A Boss boek? ;-)

Het Blog Like A Boss Boek

Dan is het tijd voor de maandplanner.

Het Blog Like A Boss Boek

Waarin je onder andere vooruit plant welke blogposts er online zullen komen. Je kan het boek natuurlijk zo vrij gebruiken als je zelf wil. Zin in kleurtjes, stickers of fleurige washitape? Allemaal mogelijk, en des te leuker en persoonlijker!

Het Blog Like A Boss Boek

Het weekoverzicht is het grootste deel van het Blog Like A Boss boek, omdat er natuurlijk 52 van die planners inzitten.

Het Blog Like A Boss Boek

Met de planner van dag tot dag kan je bijvoorbeeld prima kijken of alles van jouw blogpost wel op punt staat.

Het Blog Like A Boss Boek

En in het laatste deel kan je al jouw inspiratie kwijt …

Het Blog Like A Boss Boek

… zoals in dit overzicht voor blogpostideetjes!

Het Blog Like A Boss Boek

We hebben het Blog Like A Boss boek op punt gesteld naar aanleiding van de feedback op onze Blog Planner Kit. Op die manier hopen we een perfecte planner in elkaar gestoken te hebben, die jou kan helpen om met jouw blog te groeien. Dit Blog Like A Boss boek zou eigenlijk een jaar lang jouw rechterhand kunnen zijn bij alles wat je aan jouw blog doet, je zou het eigenlijk altijd bij moeten hebben. Je weet maar nooit wanneer er een eureka-moment naar boven komt ;-).

Benieuwd geworden? Zin om het Blog Like A Boss boek aan te schaffen en jouw blog naar een hoger niveau te tillen? Gewéldig! JE KAN HET BOEK KOPEN IN ONZE ETSY-SHOP, HIER DUS! Het kost €16,99 en de verzendkosten naar België en Nederland zijn respectievelijk €3,95 en €4,95. Betalen kan via Paypal, creditcard en je bankkaart/pinpas. Waar wacht je nog op?!

Het Blog Like A Boss Boek

We vonden het onwijs fijn om jou eindelijk ons eigen boek te kunnen voorstellen. En, natuurlijk zijn we een béétje bang maar vooral heel nieuwsgierig naar wat je ervan vindt! Laat het ons gerust weten in de reacties, en aarzel natuurlijk niet om een exemplaar te bestellen ;-). Veel blogplezier! xo

26 Comments

 1. Stefanie

  Wauw proficiat! Het ziet er heel mooi uit en klinkt heel handig! Ik zal er zeker aan denken wanneer ik in de komende zomervakantie mijn blog naar een hoger niveau wil tillen ;) Nogmaals proficiat hihi!

 2. Evi

  Proficiat hiermee! Omdat ik zelf niet blog heb ik ‘m niet echt nodig, maar hij ziet er echt super handig uit :)

  Als er ooit een DIY-boek komt ben ik wel één van de eerste kopers hoor!

 3. Miriam

  Wauwie, gefeliciteerd met jullie eigen boek! Toffe naam ook XD Het lijkt me voor mijzelf absoluut niet handig, ik blog namelijk gewoon random dingen die ik meemaak. Valt geloof ik niet echt te plannen =)

 4. Esmée

  Wat gaaf, gefeliciteerd! Het ziet er echt uit als een mooi en handig boekje. Ik hou op dit moment enkel weekplanningen bij, maar volgens mij is het ontzettend handig om alles bij te houden in één boekje, inclusief je statistieken. x

Geef een antwoord