HM Home België update spring 2015 intro

H&M Home België update + spring 2015 collectie

HM Home België update spring 2015 intro

Begin dit schooljaar schreven we al een post over de komst van H&M Home naar België, meer concreet naar ons geliefde Gent! De oorspronkelijke plannen waren dat H&M Home naar het nieuwe winkelcomplex bij de Vrijdagsmarkt zou komen, en dat in het najaar van 2014 (!). Helaas is het meermaals tot een uitstel gekomen, maar nu is er meer duidelijkheid! Yes!

 • H&M Home komt gelukkig nog altijd naar Gent, maar niet langer alleen naar daar. Meer zelfs: nu jullie deze post lezen, is er al een Home collectie aanwezig in België! Al moet je daarvoor wel afzakken naar het zuiden, namelijk naar waar er ook een Primark te vinden is: Luik! Sinds 13 februari vind je de Home collectie in het shoppingcenter Espace Saint Michel. In maart 2015 zou dan de winkel in Gent eindelijk opengaan, en vervolgens opent er in april 2015 een Home-afdeling in de H&M winkel in de Steenstraat te Brugge. Eindelijk is er meer zicht op wanneer we de gewéldige H&M Home items in real life zullen kunnen bewonderen! Wij zijn alvast ontzettend benieuwd.
 • Daarnaast opent H&M dit voorjaar ook nog eens een Belgische online shop – again, finally! maar we klagen niet ;) – en daarin zal de Home collectie aangeboden worden, heeft H&M ons onlangs laten weten. Je kan dus nú al nieuwe items gaan shoppen in Luik, maar heel binnenkort misschien ook dichterbij in Vlaanderen of vanuit je luie zetel via de online shop! Dat wordt wel bíjzonder verleidelijk!

Arne en ik konden het in ieder geval niet laten om alvast even de nieuwe collectie te bewonderen – dit kan nu ook gewoon via de Belgische website, want die heeft sinds kort ook een pagina met de H&M Home collectie – en willen de sfeerbeelden voor de Spring 2015 collectie héél graag met jullie delen. Daarnaast geven we ook een overzichtje met onze favoriete items, die we absoluut even van dichterbij willen bekijken eens dat mogelijk zal zijn!

H&M Home Spring 2015

HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015 HM Home Spring 2015

Wát een prachtige sfeerbeelden en geweldige items zitten er in de collectie voor komende lente! Ik zou letterlijk alles op elk plaatje willen kopen en in ons appartementje neerzetten! De rustige pasteltinten, groene touch en natuurlijke stoffen en materialen geven een hele lichte en luchtige uitstraling die inderdaad perféct past bij de lente. Met name de retro lederen zetel vol prachtige kussens en het geweldige keukenrek vol vintage-achtige opbergspullen maken mij ontzéttend enthousiast. Wauw! Het was ons een klus om uit al deze items een selectie van favorieten te maken, maar het is gelukt! Hieronder vind je de favorieten die Arne en ik uit de collectie selecteerden.

Sidenote: alle afbeeldingen komen van de H&M Home press site, maar niet alle items die je hierboven ziet, staan afzonderlijk op een plaatje. Of dit wil zeggen dat die geen deel uit maken van de H&M Home collectie (wat me onwaarschijnlijk lijkt!) of er gewoon (nog) geen individuele afbeeldingen van bestaan, weten wij dus niet met zekerheid te zeggen. 

Onze favorieten

HM home belgië spring 2015 wishlist

Wat kijken wij met ongeduld uit naar de komst van H&M Home! Het is ons helaas nog nooit gelukt om dit assortiment in het buitenland ergens te bewonderen, dus we hopen dat het even goed meevalt als we denken. Zijn er Nederlanders hier die de collectie wel al kennen? Vertel ons dan gerust in de comments hoe H&M Home bevalt! Verder zijn wij ook heel benieuwd naar of jullie uitkijken naar de komst van H&M Home én wat jullie van de spring collectie vinden. Laat het ons weten in de comments! Bedankt alvast :)!

13 Comments

 1. Inge

  wat een mooie foto’s inderdaad! ik vind de eerste van het bed en de foto van de bruine leren bank en stoere salontafel errrrrg mooi! heb 1 keer online wat besteld en toen was de kleur heel anders dan de foto.. dus een winkel zou wel heel cool zijn!

 2. Anneleen

  Heerlijke inspiratie! Wat een mooie spulletjes! Vind het heel leuk om jullie favorieten-lijstje te zijn :) die potten zien er zo mooi uit! Jammer dat Gent, Brugge en Luik best nog even van me vandaan is…

  1. Frauke + Arne

   Die zou rond dezelfde tijd als de H&M openen, dus wij veronderstellen dat dat ongeveer gelijk ligt qua tijd! De winkels zijn nu in volle opbouw en – voor wat we langs buiten zien – zien eruit alsof ze ongeveer in dezelfde staat zijn ;)! Maar zeker zijn we het niet!

Geef een antwoord