Mijn zomerse Yves Rocher bestelling

Ik deed een zomerse Yves Rocher bestelling!

Mijn zomerse Yves Rocher bestelling

Via m’n werk heb ik een poos de Yves Rocher Instagrampagina beheerd en zoals het een goede community manager betaamt, verdiepte ik me toen helemaal in het gamma van dit fijne merk. Ik werd verliefd op meer dan één product en intussen slopen er al heel wat items mijn dagelijkse of wekelijkse verzorgings- en make-uproutines binnen. Mijn favoriete bodymilk was onlangs op en toen besloot ik maar even lekker los te gaan in de webshop (#treatyoself!). Op jullie vraag deel ik vandaag wat ik aan m’n collectie heb toegevoegd!

Mijn zomerse Yves Rocher bestelling

Hoofdreden waarom ik een bestelling deed: ik gebruik dagelijks de Vanille Bourbon Sensual Body Lotion en die was na een paar maand (!) toch echt aan z’n einde gekomen. Deze lotion ruikt ontzettend lekker (zoet, moet je wel fan van zijn natuurlijk), smeert heel gemakkelijk uit en trekt in geen tijd in. Desondanks hydrateert ‘ie helemaal top, dus ik ben verslaafd. Ik besloot eens twee nieuwe geurtjes een kans te geven: de Almond Orange Blossom Relaxing Body Lotion en Argan & Rose Hammam Body Lotion. De eerste ruikt lichtzoet en een tikkeltje bloemig, als fan van oranjebloesem vind ik ‘m erg lekker! De hammam lotion is dan weer alsof je Marokko in huis brengt, heerlijk oriëntaals. Beiden hydrateren en smeren even fijn als de vanillevariant, dus ik kan weer een flinke poos verder!

Yves Rocher vernieuwde afgelopen jaar z’n parfumcollectie (en voegt er regelmatig nieuwe, fijne geuren aan toe) en de Plein Soleil geur heeft zich opgewerkt tot één van m’n favorieten du jour. Zomers, zonnig en bloemig: dat is hoe ik de geur met Tuberozen, Ylang-bloemen, Sandelhout en Kardemom zou omschrijven. Ik had al een flesje van 30 ml, maar vond deze Plein Soleil geschenkset een te goede deal om te laten staan: hij omvat de 100 ml eau de parfum, een 10 ml verstuiver voor in je handtas en een tube handcrème voor maar €39,90. Daarvoor heb je de parfum zelf normaal al amper! Ik vind het in ieder geval een goede (Moederdag) tip, en je hebt ‘m ook in de andere lekkere geurtjes.

Denk ik aan zomer, dan denk ik aan Monoï de Tahiti! Dit Yves Rocher gamma, genoemd naar de olie die rechtstreeks uit Frans-Polynesië komt, heeft een heel herkenbare geur (van kokos en exotische bloemen) die ik echt onweerstaanbaar vind. Daarom besloot ik een flacon met Monoï eau de toilette te bestellen, om zo toch een beetje weg te dromen naar tropische oorden! De beach spray, voor wavy lokken, staat ook nog op m’n verlanglijst.

Bij m’n bestelling kreeg ik ook een flesje geparfumeerde bodymist cadeau en ik koos lekker voorspelbaar voor de vanillegeur. Heerlijk zoet, verfrissend en ideaal om je lichaam en haar snel even mee te besprenkelen. Nu wil ik alle geurtjes!

Verder zat er ook nog een mascara in mooie gouden huls bij m’n pakje, maar die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Mocht ik er van omver vallen, dan deel ik dat ongetwijfeld nog in m’n Instagram Stories! 😉

Wat zijn jouw favoriete Yves Rocher producten? Bestel/koop je er weleens?

4 Comments

 1. chucky1012

  Zo dat lijkt me een fijne job.
  Goed dat jij producten share van mijn favoriete winkel.
  De Monoï de Tahiti Is mijn favoriet 👌🏽
  Hier ben ik groot fan van….
  Jammer dat er geen geur tv bestaat of in nee ik bedoel geur pc…..
  Anders kon ik doe heerlijk zoete geuren ruiken…..

  Een mooie dag 🙋🏽‍♀️

 2. Irene

  Yves Rocher is ook wel een van m’n favorieten! Ik heb zo’n parfum van hen met die Monoï geur en dat is echt zomer in een flesje! Gebruik ‘m zo graag en krijg daar ook altijd complimentjes op. En die relaxing body milk heb ik ook maar ik ga ‘m weggeven aan iemand want voor mijn droge huid doet hij helaas niets.

  1. Frauke

   Die Monoï is zalig he! Oh jammer dat de body milk voor jou niks doet. Ik was heel positief verrast door hoe goed die hydrateert voor mijn huid namelijk!
   Bedankt voor je reactie :) X

Geef een antwoord