Boho in je interieur

Inspiratie: boho in je interieur!

Boho in je interieur

Bronnen foto’s: Daily Dream Decorgala darling – my scandinavian homeapartment therapyadore magazine – Buzzfeed apartment therapy

Arne is iets meer van het strakke en cleane maar als ik ons interieur volledig zelf zou mogen inrichten … dan werd ons appartement een heerlijk boho stulpje! Ik ben ontzettend grote fan van een gezellig, airy, kleurrijk interieur met vele laagjes en kussentjes, leuke poefs en fleurige planten. De boho stijl vind ik onwijs inspirerend en prachtig! Ik probeer dan ook met kleine accenten en accessoires alsnog wat bohemian vibes in ons appartement te verwerken – denk maar aan een leuke Marokkaanse poef bijvoorbeeld. Hierboven heb ik een inspiratievolle how to illustratie gemaakt, waaruit je leert hoe je boho in je interieur verwerkt en ziet welke boho ruimtes ik nu echt práchtig vind! En jij, wat vind jij van een bohemian interieur of boho accenten? 

4 Comments

Geef een antwoord